Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik rosszul ez a dolog a páromtól, vagy csak én fújom fel?
Holnap lesz a 9.èvfordulónk. Már elkezdtem nézni hogy hova mehetnènk (nincs rá sok pénzünk, másik városra gondoltam, város nézés, étterem). Aztán ma volt róla szó hogy mit találtam ki, elmondtam, majd küldtem egy linket a páromnak, hogy válassza ki ő is, hogy hova szeretne menni, beszéljük meg.
Erre azt vágta hozzám többször, hogy neki teljesen mindegy, ő nem nézi meg, találjam ki én, és azt csináljuk.
Nekem ez azért esett rosszul nagyon, mert kettőnkről kellene szólnia a napnak, és szerettem volna ha együtt megszervezzük.
Mondtam a páromnak, hogy ez nekem olyan, mintha ő teljesen leszarná. Párom mondta hogy egyáltalán nem olyan, és ne hisztizzek meg duzzogjak mert nem megyünk sehova.
A beszólások után most én tartok ott, hogy rohadtul nincs kedvem semmihez.
Édeske, a pasik 99% a ilyen.
Én is ilyen vagyok. Elfelejtek dátumokat, nem tartom fontosnak hogy pont azon a napon extra dolgot csináljunk.
Ellemben nagyon szeretem a párom, akár mikor spontán veszek neki virágot, meglepem csecsebecsékkel.
Sose értettem meg a nőket ebből a szempontból.
Nem szàmít hogy egy pasi szarul bánik velük a hètköznapokon, ha az évfordulókon felhajtást csinál, drága ajándékot vesz, drága utazást szervez. Igaz hogy a többi napon le se szarja , az nem baj.
Utazás pénz.
Beulsz egy rántott húsra kb 4000 Ft.
Szerinted mindenkinek van kedve csak költeni költeni?
Lehet zavarja a macera.
Vannak dolgok amikben nem az a lényeg hogy hol hanem maga amit unnepelnek.
Ha macerára szervezésre tervezésre átmegy a hangsuly az lehúzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!