Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik rosszul ez a dolog a páromtól, vagy csak én fújom fel?
Holnap lesz a 9.èvfordulónk. Már elkezdtem nézni hogy hova mehetnènk (nincs rá sok pénzünk, másik városra gondoltam, város nézés, étterem). Aztán ma volt róla szó hogy mit találtam ki, elmondtam, majd küldtem egy linket a páromnak, hogy válassza ki ő is, hogy hova szeretne menni, beszéljük meg.
Erre azt vágta hozzám többször, hogy neki teljesen mindegy, ő nem nézi meg, találjam ki én, és azt csináljuk.
Nekem ez azért esett rosszul nagyon, mert kettőnkről kellene szólnia a napnak, és szerettem volna ha együtt megszervezzük.
Mondtam a páromnak, hogy ez nekem olyan, mintha ő teljesen leszarná. Párom mondta hogy egyáltalán nem olyan, és ne hisztizzek meg duzzogjak mert nem megyünk sehova.
A beszólások után most én tartok ott, hogy rohadtul nincs kedvem semmihez.
Az én férjem nem ilyen. Nem a munkanap dandárjában zaklatom ezzel, hogy de nézd meg és válaszolj, de nagyon is szívesen válogat pl mozifilmet, szálláshelyet, éttermet bármit, sőt sokszor ő javasolja, hova menjünk, ő pl. hová szeretne.
Szerintem a párodat maxi nem érdekli. És hogy még hozzáteszi, majd jól nem mentek akkor sehova... tudod hova mennék vele.....
"ne hisztizzek meg duzzogjak mert nem megyünk sehova"
Mint egy kelletlen szülő, aki nem akar megmozdulni, és a gyerek kedvére tenni. Még zsarol is.
23 vagyok
Ki mondta, hogy évfordulót ünnepelnék egyedül? Ilyen palival semmit nem szeretnék ünnepelni, de otthon se nézném a fejét, inkább elmennék hazulról egyedül vagy barátokkal.
28: Nem voltál zaklatva? Életem, isten őrizz, hogy téged bárki is zavarjon. Derék, jól megnevelt feleséged van 30 év után, csak így tovább, további boldog éveket nektek!
Kár, hogy nincs hányós szmájli a gyik-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!