Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan emeltem fel a hangom ?
Úgy gondolom hogy nem, de talán megérthető.
Múlt héten pénteken nagy eső volt és fiam kerékpárja kinn maradt az esőben.
Feleségem hogy ne nyikorogjon a fék befujta wd40-el. (Vicc de mindig van nála)
Én mikor megláttam emelt hangon mondtam hogy a saját kerékpárját fékét úgy zsirozza ahogy akarja de a gyerekéhez ha mégegyszer hozzányúl letöröm a kezét.
Erre megsértődött, hogy bunkó vagyok.
Öhm...
1. A "letöröm a kezed" kifejezés konkrétan semmilyen körülmények között nem elfogadható eg ypárkapcsolatban.
2. A szóhasználat (mint azt az egyes pontban leírtam) semmi esetben sem jogos, de a kiakadás ettől függetlenül lehet jogos. Ha a másik valami okot ad rá. Jelen esetben az történt, hogy karbantartotta a gyerek biciklijét. Ez mégis miért ad okot kiakadásra? Ez nem eg yjó dolog?
Szerintem az a baja a kérdezőnek, hogy ha a felesége WD40-et fúj a fékre, akkor az nem fog fogni, csúszni fog... ergo a gyerek nem fog tudni megállni és balesete lesz.
Nem tudom, hogy ez mennyire van így, a WD40-et mi csak zárhoz használjuk, ha nem akar elfordulni a kulcs...
Ettől függetlenül nagyon bunkó megnyilvánulás volt, szégyellened kellene magad kérdező, hogy így beszélsz valaki mással.
1:eskudj hogy komolyan kerdezed. A fék mozgási energiát surdolas útján hőenergiava alakítja így állítja meg a járművet.
Ha beolajozza nincs surlodas nincs fék. 8 éves gyerek , közúton kerékpározva kigurul a foutra átmegy rajta egy autó és meghal.
Nehogy már ez normális legyen.
Hát nekem se volt gőzöm sem, miért baj ez. Lehetett volna normálisan kezelni, akkor a feleségednek taníthattál volna valami hasznosat, de te görény módon intézted.
Szerintem ez a viselkedés egy házasságban elfogadhatatlan. Ez az a pont, amikor el kell kezdeni gondolkodni, hogy ki akar ilyen kapcsolatban élni. Még időben. Ilyet nem mond valaki indulatból. Te simán egy agresszív barom vagy, akit ott kellene hagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!