Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várja el a párom, hogyha pukiznom kell menjek ki a wcre?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 11:54
3/13 anonim válasza:
Hát legalább a másik szobába és nyisson ablakot.
4/13 anonim válasza:
Szerintem egy komolyabb kapcsolatban már belefér egy-egy pukizás a másik előtt. Most nyilván nem arra gondolok mikor valaki fel van fúvódva mint egy lufi. 😅
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj de ez dedós szint...
Nagy wc-ni szabad nála? 🤣
Szoktatok együtt aludni? Mert akkor akaratlanul is durrogtat az ember. Vagy ilyenkor kirugdos az ágyból? 😁🤣
Nekem ez vicc kategória kérdés
7/13 anonim válasza:
Attól függ mióta vagytok együtt.
Nem mondom, hogy szándékosan oda kell fingani a másik orra alá, na de egy kicsusszant puki az ne legyen már tragédia.Esetleg egy szobában tartózkodva egy diszkréten eleresztett puki.
Amúgy az ilyen emberek nem tudom hogy gondolják.Pl. filmet néztek és random kimész fingani?Ő meg kérdezi hova mész?És mondod, hogy ja, csak fingani.Ő meg mondja, hogy oké, akkor megállítom a filmet?
8/13 anonim válasza:
#7 Marmint egy együttélesre értettem, nem egy 2 hetes kapcsolatra.
9/13 anonim válasza:
Ha olyan budoseket fingasz, amitol behany az ember es ebbol egymas utan 3-4x is akar, akkor igen… Kajatol fuggoen ilyen neha elofordulhat barkivel. De normalis esetben a fing az majdhogynem szagtalan es egyszerre max 1-et kell, amiatt felesleges arrebb menni.
10/13 anonim válasza:
Hat nemtom, akkor vallalom, hogy igenytelen vagyok, de mi nem szoktunk se a wcre se a masik szobaba kijarkalni emiatt. Ha valami olyat ettunk ami extra budos es sok finggal jar, akkor az x. fingnal szolunk hogy oke, mar eleg az esszenciabol, es akkor kicsit arrebb megyunk, de max ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!