Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiskifli-nagykifli alvópózban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskifli-nagykifli alvópózban mit csinálsz, ha te vagy a kiskifli és pukiznod kell?

Figyelt kérdés
simán elereszted vagy visszatartod? és ha nem tudod? mit szól a párod? bocs a témáért....
2011. jún. 13. 23:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
FUJJ! Undorító!
2011. jún. 13. 23:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
kösz jót röhögtem:D
2011. jún. 14. 00:02
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
ilyen kérdést! :D
2011. jún. 14. 00:03
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

ha még nem alszotok, csak romantikázva összebújtok, akkor természetesen irtó bunkó, aki elereszti.

ilyenkor vissza lehet fogni, el lehet nyomni, ha összeszorítod magad ott lenn. ha nem megy, akkor kimész, és kint elintézed.

ha pedig már alszik a párod, akkor hangtalanul kieresztheted a takaró alatt, de azért illik ilyenkor elfordulni, legalábbis nekem pofám nem lenne abban a pózban maradni, és lefingani a páromat.

2011. jún. 14. 00:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak az a gond,ha nem csak egyet kell pukizni,hanem többet,akkor mindig kiszaladgáljon?
2011. jún. 14. 00:11
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
kiskifli-nagykifli...
2011. jún. 14. 00:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Természetes dolog. Idő után már viccesé válik öregkorotokra.
2011. jún. 14. 00:14
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Ne is zavartasd magad, jól lődd oldalba, ha pedig a szagát is megérzi jobbat alszikXD
2011. jún. 14. 00:31
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

alvás közben nem tudom az ilyesmit kontrollálni. ébren meg simán nyomom :DDD hozzáteszem ő is van h direkt bedurrant, én meg nyitom azonnal az ablakot és viccesen lebaxom, hogy ezt most mégis miért kellett?

jókat röhögünk ezen :D

szerintem az ember a saját lakásában azt csinál, amit akar, pláne, ha a párja is partner ebben :D

2011. jún. 14. 01:05
 10/14 anonim ***** válasza:
" legalábbis nekem pofám nem lenne abban a pózban maradni, és lefingani a páromat." hahahahaaa, ezen jót röhögtem :D Kérdező, ez a kérdés már bennem is felmerült :)
2011. jún. 14. 01:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!