Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hülyeséget csináltam igaz? = (
Apám azt mondta hogy a megszakításos szex nem veszélyes, biztonságos. Barátommal háromszor feküdtünk l úgy hogy nem volt nálunk gumi. Egyszer se ment el bennem, jóval azelőtt kihúzta, hogy elment volna, szájjal segítettem az orgazmusra. De ugye az előváladékban is lehet sperma.. Elkezdtem szedni bogyót, ilyen fogamzás gátlót, de azt mondja a doki, hogy még nem hat. Csak azért kérdem, mert a hasam picit nőtt az alhasamnál. alapjáraton soványka vagyok... fentről látni nagyon meg oldalról is látszik, szemből nem. meg sokat kell pisilnem. ez most ugye nem az amire gondolok???? Tipikus tini vagyok, rettegek a terhességtől de szégyenlem magam hogy hagytam gumi nélkül... olyan buta vagyok...
köszönöm a rendes válaszokat! Kérlek titeket ne hordjatok le így is elég rohadtul érzem magam..
várjunk csak.. hülyeséget csinálsz, felelőtlenül szexelsz (ha nincs pénzed gumira, ne feküdj le a barátoddal.. de áááh, mi lenne szerencsétlen mai tizenévesekkel.. egy hónap szex nélkül?:O belegondolni sem merek), közzé teszed az interneten, a válaszolók többsége válaszol, de mellette elmondja a véleményét. És mi vagyunk a parasztok?:D
Örülj neki, hogy egy csomóan leírták a hasonló élményeiket, adtak normális választ, a véleményeket meg elolvasod, aztán vagy érdekel, vagy nem. Kezded unni? Ilyen az élet.. Ha nem bírod elviselni a jogos(!!!) kritikát, akkor ne járj ilyen oldalakra, mert ezzel is kell számolnod.
Amúgy elmesélnéd milyen fajta gyógyszert szedsz? Mert a legtöbb fogamzásgátló amit mostanában a fiataloknak felírnak, az első bogyótól kezdve véd.
Ja és pattoghatsz, meg hisztizhetsz de édesapád felelőtlen és ostoba kijelentést tett ezzel a megállapítással.
egy előző válaszoló
Ha 2 hete volt az aktus, akkor még nem nőhet a hasad, kb. a 6.7. héten kezd el nőni. A gyakori vizelési inger a terhesség egyik tünete, de nem jelenti azt, hogy terhes is vagy.
Legszívesebben lehordanálak most, hogy hogy lehettél ilyen felelőtlen, de nem teszem, én is voltam felelőtlen, radásul naiv.
Akivel együtt voltam ő nem használt gumit, de nem is ment el bennem. Másnap barátnőm közölte, hány ismerőse lett így terhes. Minden bajom volt, rohanás eseményutániért utána para, hogy hatott-e a gyógyszer vagy sem. Ráadásul menzesz előtt voltam pár nappal, de amilyen hülye voltam, azzal nem is nagyon foglalkoztam. Az eseményutáni hazavágta a szervezetemet, ráadásul bebeszéltem magamnak a terhességet, volt minden: hányinger, mellfeszülés gyakori pisilés, már a mellbimbóm barnulni láttam és a hasamat is nagyobbnak láttam. Tegyük hozzá, hogy két tesztet csináltam már mindkettő negatív lett, ráadásul az egyiket laborban csinálták. Hál isten nem lettel terhes.
Az időről annyi, hogy az első együttlétem volt... Valaki az első után terhes lesz.
Hát mit mondjak, jó nagy lecke volt, és inkább védekezek, minthogy mégegyszer átéljem.
Lehet, hogy ez a is történet OFF, de arra akarok rávilágítani, hogy a lehordók 80%-a rossz tapasztalatok után írtak és a lehordással észhez akarnak tériteni, hogy mégegyszer ne tegyél ilyet. Tudom, hogy uólag könnyű okoskodni, de neked akarunk jót és mint látod nem egy kellemes élmény azon parázni, hogy terhes vagy-e.
Remélem minden rendben lesz, nyugodj meg, szerintem nem lesz semmi baj.
Ui.: A megszakításos módszer NEM védekezés.
Én sensonette-t szedek. Még nincs egy hónapja, hogy szedem, még van öt darab. Utána kéne hogy megjöjjön a mensim, az egy hét szünetben. Az orvos annyit mondott, hog az útmutatóban ugyan azt írják, a mensi első napján kezdjem el szedni, ő azt mondta hogy a 4.-5. napon. de akkor az eső hónapban nem véd. Ennyit tudok mondani róla mert én is ennyit tudok. de fáj a cicim is... mondjuk lehet nő, és lehet meg fog jönni, egy hetem van kb mensiig..
Oké, én is bocs, hogy kiakadtam de el lehet normálisan is mondani a rossz élményt... családi gondjaim vannak perpill, épp el fogok költözni apámtól mert a feleségét milliószor többre becsüli mint engem, és ha az asszony kitalál valamit, rámkeni mégha ártatlan is vagyok, apám meg védi.. hosszú sztori.. bocsánat mindenkitől, a válaszokat köszönöm de kérlek, kíméletesebben.. összejött nekem most minden..
És tényleg nem a felelőtlenebb fajtából vagyok való, erre megesküszöm. minden következménnyel és védekezési módszerrel tisztában vagyok.. csak hülye voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!