Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam igaz? = (

Figyelt kérdés

Apám azt mondta hogy a megszakításos szex nem veszélyes, biztonságos. Barátommal háromszor feküdtünk l úgy hogy nem volt nálunk gumi. Egyszer se ment el bennem, jóval azelőtt kihúzta, hogy elment volna, szájjal segítettem az orgazmusra. De ugye az előváladékban is lehet sperma.. Elkezdtem szedni bogyót, ilyen fogamzás gátlót, de azt mondja a doki, hogy még nem hat. Csak azért kérdem, mert a hasam picit nőtt az alhasamnál. alapjáraton soványka vagyok... fentről látni nagyon meg oldalról is látszik, szemből nem. meg sokat kell pisilnem. ez most ugye nem az amire gondolok???? Tipikus tini vagyok, rettegek a terhességtől de szégyenlem magam hogy hagytam gumi nélkül... olyan buta vagyok...

köszönöm a rendes válaszokat! Kérlek titeket ne hordjatok le így is elég rohadtul érzem magam..

2010. júl. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
72%
igaz
2010. júl. 23. 18:18
 2/58 anonim ***** válasza:
39%
úgy 90% hogy terhes vagy
2010. júl. 23. 18:20
 3/58 anonim ***** válasza:
50%
Idösapád megy egy kuki. Bocsesz.
2010. júl. 23. 18:20
 4/58 anonim ***** válasza:
34%
Nem akarlak elkeseríteni,de ezek alapján eléggé úgy tűnik,hogy terhes vagy :(
2010. júl. 23. 18:21
 5/58 anonim válasza:
34%
vegyél egy tesztet és nézd meg. De nagy a valószínűsége.
2010. júl. 23. 18:23
 6/58 anonim ***** válasza:
100%
aszongya bogyót,ilyen fogamzás gátlót( vagy mi a f@szt)...:D gondoltuk!ne szexelj,kicsi vagy!
2010. júl. 23. 18:24
 7/58 anonim ***** válasza:
100%

jobban tennéd, ha vennél gyorsan egy terhességi tesztet, utána gondolkodnál, bár ha terhes vagy, és attól nő a hasad, már nem igen van mit tenni..

mikor történt?

2010. júl. 23. 18:24
 8/58 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Azért ha 2 heténél több idő telt el az aktusok óta, vegyél 2db tesztet! Ne szomorodj el, bár nálunk is így csúszott be anno a baba, akit nagyon sajnáltam a mi hülyeségünk miatt. Jó légy! Szia! 21/F
2010. júl. 23. 18:25
 9/58 anonim ***** válasza:
51%
majd ird meg,hogy gratulálhatunk-e...
2010. júl. 23. 18:26
 10/58 anonim ***** válasza:
35%

Ha egyszer se ment el benned, akkor nem valószínű h terhes vagy. Mi is így szoktuk a barátommal, ugyanis se ő, se én nem akarunk óvszert húzni, gyógyszert pedig nem szedhetek a trombózis hajlam miatt.

Soha nem lettem még terhes(és nem azért mert valami bajom lenne), bár nálunk nem lenne probléma, mert nem sokára úgyis szeretnénk gyereket :)

Ne aggódj, mindenki parázik ettől, de ismétlem elég kevés az esélye annak h az előváladéktól terhes legyél...(hiába mondja mindenki)

2010. júl. 23. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!