Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hülyeséget csináltam igaz? = (
Apám azt mondta hogy a megszakításos szex nem veszélyes, biztonságos. Barátommal háromszor feküdtünk l úgy hogy nem volt nálunk gumi. Egyszer se ment el bennem, jóval azelőtt kihúzta, hogy elment volna, szájjal segítettem az orgazmusra. De ugye az előváladékban is lehet sperma.. Elkezdtem szedni bogyót, ilyen fogamzás gátlót, de azt mondja a doki, hogy még nem hat. Csak azért kérdem, mert a hasam picit nőtt az alhasamnál. alapjáraton soványka vagyok... fentről látni nagyon meg oldalról is látszik, szemből nem. meg sokat kell pisilnem. ez most ugye nem az amire gondolok???? Tipikus tini vagyok, rettegek a terhességtől de szégyenlem magam hogy hagytam gumi nélkül... olyan buta vagyok...
köszönöm a rendes válaszokat! Kérlek titeket ne hordjatok le így is elég rohadtul érzem magam..
fogdd magad, menj a patikába, tescoba mert más ilyenkor már nincs nyitva, és vegyél egy terhességi tesztet, jobb ha itt idegeskedsz?
1. Kiderül, hogy nem vagy terhes. De ez esetben legközelebb figyelsz nagyon a védekezésre, mert még egyszer nem akarsz ilyet átélni...
2. Ha jól vettem ki, 10-es vagy, 16 éves, nagyon nem jönne jól egy baba, ugye nem is tudnád eltartani, meg ahhoz komoly kapcsolat kell.
HA terhes vagy,
a, még van időd eldönteni, mit akarsz, elvetetheted...
b, ha sokáig gondolkodsz, letelik a 12 hét, és nem lesz választásod
Nem tudom miért kell oltogatni, örülök, hogy rajtam kívül mindenki tökéletes és nem követett el hibákat. gondolom a válaszolók nagy része akik bunkóznak, férfiak, könnyen beszélnek, mert őket ilyen veszély nem fenyegeti.
azok akik normális válaszokat adtak, köszönöm, ritkaság!
a címem meg elküldtem!
Most megyek 12.-be, nem tévedtél olyan sokat de egy gyerek így se hiányzik... 18 leszek, de anyám 17 évesen szült és tönkre tette vele az életét. Ilyen fiatalon én se szeretnék...
Apámról le lehet szállni, sose használt gumit, és csak engem gyártott le meg bátyámat.
Azért aki azt írta, hogy egy éve védekezik így, és nagyon pici az esély rá:
Pearl indexről hallottál már? 100 nőből egy év alatt megszakítással 35-40 esik teherbe. Védekezés nélkül 80.
Szóval az a szerinted nagyon picike esély egy év alatt 35-40%!!! Az hol kicsi??
Kérdező: Lehetsz terhes. De az is lehet, hogy csak beképzeled. Vegyél tesztet és aktus után két héttel reggeli első vizeletből csináld meg!!
Ha nem vagy terhes, akkor örülj és máskor ne kockáztass!
A komment megírásának időpontja: ma 18:42
A férfiaknak is tönkremegy így az élete hidd csak el nekem..És egyébként meg TÉGED se fenyegetne ez a veszély ha nem lennél felelőtlen. Óvszer használata KÖTELEZŐ ha nincs nálad tabletta. A nemi betegségek elkerülése végett is kötelező a használata. Igaz másabb érzés úgy,de vannak speciális gumik is..HA nem lettél volna se te se a barátod felelőtlen nem lenne ez. Azt bírom a legjobban,hogy a mai tinik 90%-a olyan,hogy "húú de jólesz, á mi csinálhatjuk gumi nélkül,gyógyszer nélkül mert mi vagyunk a királyok" és utánna 2 hét múlva jönnek a gyakori kérdésekre az idétlen kérdésekkel,hogy "TERHES VAGYOK?:S:S:S:S" Hát erről van szó.
Ha használsz gumit 95% van rá,hogy nem leszel terhes mert az se 100% os biztonságot nyújt.. Ezen kívül van a 72 órás tabletta is és ahelyett,hogy kérdezősködnél veszel egyet a patikában gyors beveszed és megvan oldva a dolog.
én tippletem a korod...
Én tapasztalatból írok, és csak jót akarok neked. Velem fősulin történt ilyen, harmadikba. Tablettát szedtem, és mellette lettem terhes. Késett a menzeszem, halogattam, de nagynehez vettem tesztet, ami azt mutatta, hogy terhes vagyok. Gyorsan mégegyet, az is...
Rohanás a dokihoz. Egyértelmű volt, hogy nem tartjuk meg, egyrészt nem terveztük, másrészt államivizsga előtt nem kellene babázni, sulit otthagyni pláne nem. 2 hétig járkáltam, orvos, csekk, védőnő. 10 hetes voltam. Ha csúszok még kettőt, meg kellett volna tartanom.
3 hónap múlva elhagyott a barátom, kiderült, hogy volt másik barátnője. Ha megtartom a babát, egyedül kellett volna felnevelnem, és diplomám se lenne. Azóta férjhezmentem, lassan már tervezzük a közös babát...
Annyira megviselt és kikészített a dolog, hogy utána, kb. egy évig, ha 2 napot késett a menzeszem, már a patikában voltam tesztért.. Szerintem menj, vegyél gyorsan, tudd meg mi a helyzet, ne aggósj feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!