Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Félek lehet hülyeséget csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek lehet hülyeséget csináltam! Hat 2 és fél hét után a Lindynette 20? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Már csak 4 szem volt mikor úgy csináltuk hogy elment a párom bennem. És most olvasok össze vissza de lehet jobb lett volna 1 hónapot megvárni vagy nem lesz baj? Most van a szünetmentes hét még nem jött meg vasárnapig van időm már csak..
2009. okt. 13. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

kevés az esély

hányadik nap vetted be az első szemet?

2009. okt. 13. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyik nap kezdted el szedni mikor megjött? Ha az elsőn akkor elméletileg már véd az első szemtől, de szerintem 1 hetet akkor is ajánlatos várni. Ha az ha nem az elsőn, akkor szerintem 2 hét is elég. Nem tudom mit ír a betegtájékoztatód, de szerintem nem lesz gond. Én Belarát szedek, mi akkor voltunk együtt, amikor még 1-2 szem hátra volt, én nem az első napon kezdtem el szedni. Mégse lett baj, már 10 hónapja szedem :)
2009. okt. 13. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
A menstruáció első napján kezdtem el szedni. Köszönöm a válaszokat még tapasztalatlan vagyok és most nyugodtabb vagyok.
2009. okt. 13. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor semmi baj, ha rendesen szedted nem lehetsz terhes :)
2009. okt. 13. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
2 hét után már biztos a védelem
2009. okt. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!