Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy hülyeséget csináltam igaz? = (
Apám azt mondta hogy a megszakításos szex nem veszélyes, biztonságos. Barátommal háromszor feküdtünk l úgy hogy nem volt nálunk gumi. Egyszer se ment el bennem, jóval azelőtt kihúzta, hogy elment volna, szájjal segítettem az orgazmusra. De ugye az előváladékban is lehet sperma.. Elkezdtem szedni bogyót, ilyen fogamzás gátlót, de azt mondja a doki, hogy még nem hat. Csak azért kérdem, mert a hasam picit nőtt az alhasamnál. alapjáraton soványka vagyok... fentről látni nagyon meg oldalról is látszik, szemből nem. meg sokat kell pisilnem. ez most ugye nem az amire gondolok???? Tipikus tini vagyok, rettegek a terhességtől de szégyenlem magam hogy hagytam gumi nélkül... olyan buta vagyok...
köszönöm a rendes válaszokat! Kérlek titeket ne hordjatok le így is elég rohadtul érzem magam..
Álterhes? az milyen?
Amúgy konkrétan mik a tünetei a terhességnek? Istenem csak egy hónapja élek nemi életet, ha egyszer-kétszer szeretkezek óvszer nélkül már becsúszhat??..
azért rettegek ennyire mert osztályomban a szeptembert egy csaj abortusszal kezdte, 9.ben egy csaj abortusszal zárta az évet..
Hány éves vagy amúgy?
de tényleg vegyél tesztet.
Vegyél tesztet MINDENFÉLEKÉPPEN!!!!!!!!!!!
És majd csak utána gondolkozz h mi legyen!!
És fel a fejjel!
2hetes terhesként még nem látszódik a hasad.Csak beképzeled,hogy nagyobb egy kicsit.Ezt komolyan mondom.
A barátom és én nem szeretjük használni a gumit,és gyógyszert én sem szedhetek trombózis hajlam miatt,ahogy az egyik előttem szóló írta.Egy éve élünk nemi életet és eddig semmi gond nem volt.Valóban teherbe lehet esni így is,de nagyon kicsi az esélye.Mikor még az elején voltunk és aggódtam amiatt,hogy késett pár napot,ideges voltam,nagyobbnak láttam a hasamat,mint korábban(én is vékony vagyok),de az ég világon semmi baj nem történt!Csak beképzeled.Ha attól megnyugodsz,vegyél egy tesztet,de hidd el az,hogy a hasadat nagyobbnak látod nem jelenti,hogy terhes vagy.
Szerintem nem vagy terhes, a pocaknövekedést szerintem a para okozza nálad...
azaz semmi bajod nincsen, csak annyira félsz h bemeséled magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!