Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon nagy hülyeséget csinált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy hülyeséget csináltam igaz? = (

Figyelt kérdés

Apám azt mondta hogy a megszakításos szex nem veszélyes, biztonságos. Barátommal háromszor feküdtünk l úgy hogy nem volt nálunk gumi. Egyszer se ment el bennem, jóval azelőtt kihúzta, hogy elment volna, szájjal segítettem az orgazmusra. De ugye az előváladékban is lehet sperma.. Elkezdtem szedni bogyót, ilyen fogamzás gátlót, de azt mondja a doki, hogy még nem hat. Csak azért kérdem, mert a hasam picit nőtt az alhasamnál. alapjáraton soványka vagyok... fentről látni nagyon meg oldalról is látszik, szemből nem. meg sokat kell pisilnem. ez most ugye nem az amire gondolok???? Tipikus tini vagyok, rettegek a terhességtől de szégyenlem magam hogy hagytam gumi nélkül... olyan buta vagyok...

köszönöm a rendes válaszokat! Kérlek titeket ne hordjatok le így is elég rohadtul érzem magam..

2010. júl. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

mennyi orvos van itt, akik biztosan megállapítják, hogy terhes vagy, illetve nem vagy az.:D

Csak azt tudom ismételni amit már előttem is mondtak: vegyél tesztet.

Én egyszer feküdtem le így a barátommal, 21 évesen és teherbe estem. Oké, nálunk nem volt akkora probléma, de kicsit váratlanul ért a dolog.

De mi a pillanat hevében vesztettük el a fejünket. De olyant mondani, hogy a megszakításos szex veszélytelen? Röhej.:D

2010. júl. 23. 22:50
 42/58 anonim ***** válasza:

Szerintem tök nagy káosz van a fejedben! Nem is tudom hol kezdjem,talán a hibánál.

Az emberek szoktak hibázni,ez tény.Aztán az okosabbja tanul belőle és minden erejével azon van,hogy soha többé ne fordulhasson elő.

Te azt írod hiba volt gumi nélkül csinálni.Ha ezt így mind tudod,akkor mégis hogy fordulhatott elő 2-szer,hogy megszakítással csináltátok?

A másik nagy káosz pedig a tévhited vagy az önámításod.Mégpedig,hogy időhöz van kötve a teherbeesés.Rossz hírem van,nincs ilyen limit.A legelső aktustól kezdve,bármikor teherbe eshetsz,ha nem védekezel!

A megszakításos védekezésről pedig csak annyi a véleményem,hogy egyszerűen nem ér annyit az a fajta szex,mint az utána lévő idegeskedés. Ha rendszeresen így kellene védekeznem,már biztos,hogy nyugtatókon élnék.Minden hónapban parázni teljesen felesleges.

Ami pedig a leoltásodat illeti,szerinted nem jogos? Aki hülye,az ne várja el,hogy megdícsérik érte.

Te és a hasonló "bátorsággal" megáldott korosztályod tagjai egyszerűen lejáratják a mai tizenéveseket.

Nem arra értem,hogy idejöttél és megkérdezted,mert abban nincs semmi rossz,ezért van az oldal.De könyörgöm,miért nem tudtál ELÖTTE idejönni,miért utólag kezdtél csak el gondolkodni?

2010. júl. 23. 22:58
 43/58 anonim ***** válasza:
73%

Ez a megszakított közösülés dolog érdekes. Nekem annak idején anyukám beszélt egy keveset a szexről, meg kaptam egy csomó tiniknek szóló felvilágosító könyvet, én alaposan utána olvastam mindennek.

Egyszer vitába keveredtem anyukámmal, mikor a védekezés fajtái közé sorolta a megszakított közösülést. És hiába vittem a könyveket, magyaráztam, ő mai napig azt mondja, hogy az is védekezés. Szerintem ez az ő genrációjuk alatt terjedt el. Nem tudom miért, nem lehetett olyan könnyen tablettához jutni, gumihoz... nem tudom.

Emiatt őt ne bántsátok, ha az apukája azt mondta, miért ne hinné el neki? De lehet belőle tanulni, esetleg neked is utána nézni, hogyan lehet védekezni....

2010. júl. 24. 00:00
 44/58 anonim ***** válasza:

"Emiatt őt ne bántsátok, ha az apukája azt mondta, miért ne hinné el neki?"

Ha akkor elhitte,akkor most minek izgulsz,hisz ez az apja szerint egy tuti módszer.

Ha pedig már akkor is tudta,hogy a megszakítás veszélyes,akkor mégis minek ment bele?

"Apám azt mondta hogy a megszakításos szex nem veszélyes, biztonságos" ---- elhitte neki,mert számára kedvezőt mondott,így legálisan lehetett hülyeséget csinálni.

"De ugye az előváladékban is lehet sperma" ---- megtörtént a dolog,a nemiszervekhez tódult vér újra visszakerült az agyba és végre elkezdett gondolkodni!

"szégyenlem magam hogy hagytam gumi nélkül... olyan buta vagyok... " ----- teljes kétségbeesés és megbánás.Persze első mondatban mindjárt leszögezi,hogy apuci a hibás!

2010. júl. 24. 00:07
 45/58 anonim ***** válasza:
*izgul
2010. júl. 24. 00:08
 46/58 A kérdező kommentje:
Ki mondta h apám a hibás? Ennyi parasztot!! Ahogy elvesztettem a szüzességem felirattam a tablettát, az h egy hónap míg hat ne az én hibám legyen már!!! tényleg mindenki marha jófej és ugyan olyan megértő, és örülök, hogy mindenkinek van mindig pénze gumira, és mindig használ is gumit. komolyan!!! Itt savaztok egyfolytában és kezdem piszokmód unni, hogy nem tudtok normálisan írni. akkor én se fogok! tök fölösleges normálisnak lenni az emberekkel ennyit metanultam de az hogy ti se fogjátok fel amit én leírtam az is 1000%! ismerem a védekezési formákat, és nem a felelőtlenebb fajtából származom. ha onnan származnék dugnék a nagyvilágba, a legelső barátommal vagyok együtt de nem baj. Úgy vonjatok le következtetést, hogy ismertek. Hibáztam, tanultam belőle de a savazással le lehet állni!!
2010. júl. 24. 01:36
 47/58 anonim ***** válasza:
52%

Ha a kedves apukad azt mondta, hogy a megszakitasos sex nem veszelyes akkor menj hozza es neki panaszkodj. En minden esetre a megszakitasos vedekezest ki nem probalnam.

Ha nincs penz ovszere akkor ne dugj, es ha megis akkor ne jojj sirni,mert lehet hogy gyereked lessz.

2010. júl. 24. 06:21
 48/58 anonim ***** válasza:
De mikor kezdted el szedni a gyógyszert és mikor szexeltetek?
2010. júl. 24. 07:17
 49/58 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem tűnt volna fel ő csak tanácsot kért,nem lehordást!!Tisztában van vele,hogy hülyeséget csinált azzal a 2 alkalommal is és nem fog több ilyen előfordulni hiszen gyógyszert szed.Csak tanácsot kért az aggodalmával kapcsolatban.De ezt persze a válaszolók nagy része nem képes felfogni,tisztelet a kivételnek persze.

Menj el szépen a gyógyszertárba,vegyél egy tesztet azért,hogy megnyugodjál nincsen semmi baj.Az pedig,hogy nagyobbnak látod a hasad nem jelent semmit.Szerintem csak az izgalomtól bebeszéled magadnak..persze nem tudatosan:)(tapasztalatból mondom)

2010. júl. 24. 10:51
 50/58 anonim ***** válasza:
52%
amig nem hat a gyógyszer használtatok volna gumi te igen okos.és ne minket szidj.ja és a kérdésedre a válasz.igen, nagy hülyeséget csináltál!ne legyél felháborodva!egy előző válaszoló
2010. júl. 24. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!