Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam? :S
Tegnap együtt voltam a barátommal, gumival védekeztünk, de nekem nem nagyon ment eleinte a dolog, ezért még plusszban síkosítót is használtunk. De utána lovagló pózban ő elment, én meg megijedtem, hogy mi van, ha a gumi mögül kifolyt egy kis "anyag" (ugye a póz miatt, végülis logikus.) és ezért az aktus után feltettem egy pharmatex tablettát a hüvelyembe. alapból azért nem használok ilyet, mert sokszor csípős érzésem volt tőle, és teljesen megszűnt az izgatottságom...
most attól félek, hogy a síkosítóval ellenreakcióba lépett a tabi, és többet ártottam vele, mint használtam :( (Durex play feel volt). Megiejdtem, hogy mi van, ha a tabletta nem használt, és csak még beljebb segítette az "anyagot". Szerintetek feleslegesen aggódom? Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg kifolyt-e a gumi alól, de jobb félni... bár a barátom szerint túlparázom ezt a dolgot.
Ha még is terhes lennél mindenképp szüld meg ezt a gyereket ő lesz a következő terminátor ha ezt kiállja:D
Amúgy nem valószínű nyugi túl parázod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!