Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hülyeséget csináltam? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeséget csináltam? :S

Figyelt kérdés

Tegnap együtt voltam a barátommal, gumival védekeztünk, de nekem nem nagyon ment eleinte a dolog, ezért még plusszban síkosítót is használtunk. De utána lovagló pózban ő elment, én meg megijedtem, hogy mi van, ha a gumi mögül kifolyt egy kis "anyag" (ugye a póz miatt, végülis logikus.) és ezért az aktus után feltettem egy pharmatex tablettát a hüvelyembe. alapból azért nem használok ilyet, mert sokszor csípős érzésem volt tőle, és teljesen megszűnt az izgatottságom...

most attól félek, hogy a síkosítóval ellenreakcióba lépett a tabi, és többet ártottam vele, mint használtam :( (Durex play feel volt). Megiejdtem, hogy mi van, ha a tabletta nem használt, és csak még beljebb segítette az "anyagot". Szerintetek feleslegesen aggódom? Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg kifolyt-e a gumi alól, de jobb félni... bár a barátom szerint túlparázom ezt a dolgot.

2010. nov. 20. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a pharmatex?
2010. nov. 20. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
gumi alól nem folyik ki, ha csak ki nem lyukad, vagy le nem esik. Márpedig ilyesmit nem írtál, innentől pedig csak ezrelékes esélyeid vannak a terhességre, magyarul csodának kellene történnie, hogy teherbe ess. De nézd meg a használati utasítást, abban vannak képek, és van külön spermatartós része is, szal nem folyik ki.
2010. nov. 20. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem gond hogy ilyen felelősségteljesen viselkedsz. Ha mindenki ennyire odafigyelne, nem lenne annyi abortusz(gyerekgyilkosság)
2010. nov. 20. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Ha még is terhes lennél mindenképp szüld meg ezt a gyereket ő lesz a következő terminátor ha ezt kiállja:D

Amúgy nem valószínű nyugi túl parázod...

2010. nov. 20. 14:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az utolsón jót nevettem :9 Kicsit nyugodtabb vagyok mostmár.
2010. nov. 20. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Teljességgel lehetetlen a terhesség, nem tud kifolyni és ez nem felelősségteljesség, hanem fóbia szóval nyugi, a szexet élvezni kell, nem pedig idegeskedni miatta :)
2010. nov. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!