Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan ember, rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, rajtam kivül, aki tudja, hogy a megszakitás nem védekezés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
Szerintem is fura, hogy mindneki azon hisztizik, hogy szar a gumi. Mert az mivel jobb, hogy a vége előtt kihúzza? Hát szerintem semmivel.
2010. júl. 22. 21:08
 62/68 anonim ***** válasza:

hiába a megszakításos módszer, a párom is ugyanúgy elélvez, ahogy én is. csak épp nem a puncimba. ő próbál engem lebeszélni a tabiról, félti az egészségemet, hogy nem borítja-e fel a hormonháztartásomat a tabi. szóval marad ez.

15/L

2010. júl. 22. 21:38
 63/68 anonim ***** válasza:
Hát egy abortusznál még mindig jobb a tabeltta. Milyen édes, hogy félt...amiatt nem félt, hogy majd abortuszra kell menned? A barátod sem 100-as.
2010. júl. 22. 21:50
 64/68 A kérdező kommentje:
k.rva durva.. :S attól tényleg nem félt, h majd az abortusz nem a hormonháztartásodat, hanem az egész szervezetedet, méhedet, immunrendszeredet, és a lelkedet is tönkreteszi????
2010. júl. 23. 01:23
 65/68 anonim válasza:

A megszakítás nem védekezés. Tény. Mindenki tudja mégis sokan csinálják. Felelőtlenség, bár miután hetente volt vérzésem a tabitól és felszedtem 10kg-ot abbahagytam. Édesanyámnak is hasonló problémái voltak, de vannak más fogamzásgátlási módszerek a piacon kevésbé drasztikusak, hogy úgy mondjam, ennek ellenére hosszas beszélgetés után mi is úgy döntöttünk a párommal, akivel 5 éve jóban rosszban kitartunk egymás mellett, hogy nem védekezünk úgymond,csak megszakítással. Úgy gondoljuk, hogy fel tudnánk nevelni szeretetben a gyereket ha jönne, ha meg nem jön még nem létszükséglet el vagyunk ketten is építgetjük a karrierünket és gyűjtögetjük a pénzt.

A 15 éves lánynak viszont mondanám, hogy még nem szabad ilyen felelőtlennek lenni, tudom egyre hamarabb érnek a lányok a szexualitásra de az abortusz nem csak a testet viseli meg, hanem a lelket is sőt lelkileg feldolgozni nagyon nehéz, hogy megölted a kisbabád, hidd el a védekezés ilyen korban még nagyon-nagyon fontos, ha nem tetszik a tabi vagy a gumi válassz mást.A mai világban már annyi a lehetőség.

Köszönöm, hogy elolvastátok a véleményem.

2010. júl. 29. 11:50
 66/68 A kérdező kommentje:
utolsó, ok, ha van anyagi háttér, meg nem gond a baba, akkor végülis szinte mind1, h vki védekezik-e, vagy se.. azokat nem értem, akik pl. közben suliznak, meg ilyenek.. a tabival kapcs. meg azt se értem, h miért kellett megvárni a 10 kg pluszt?? az első pár kg-nél abba lehetett volna hagyni, és ha vérzésed volt tőle, akkor váltani..
2010. júl. 30. 02:36
 67/68 anonim válasza:

Kipróbáltam a nőgyógyász tanácsára többféle fogamzásgátlót is, és amint jelentkeztek a tünetek elmentem hozzá, nem késlekedtem.

A 10 kiló plusz pedig észrevétlenül csúszott fel rám és először nem a tablettát okoltam érte de a nőgyógyász elmondta, hogy bizony a legvalószínűbb oka mégiscsak az lehet.

Remélem minden kérdésedre kielégítő választ adtam.

2010. júl. 31. 12:13
 68/68 A kérdező kommentje:
ne haragudj már, de nincs olyan, h 10 kg úgy megy fel rád, h nem veszed észre..
2010. aug. 3. 23:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!