Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan ember, rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, rajtam kivül, aki tudja, hogy a megszakitás nem védekezés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
na, kezdődik.. nem szokott érdekelni? anya akarsz lenni 15 évesen?
2010. júl. 22. 14:08
 12/68 anonim ***** válasza:
0%

nem akarok, ha teherbe esnék neadjisten, sem leszek anya. amúgy azért nem használok óvszert, mert mindig elfelejtődik..

15/L

2010. júl. 22. 14:33
 13/68 A kérdező kommentje:
tipikus 15 éves korosztály.. elfelektődik? szóval simán megölnéd a gyerekedet? hát ez k.rva durva, hallod..
2010. júl. 22. 14:35
 14/68 Michiyo Morgenstern válasza:
100%

az még lóf*sz h megölné a gyerekét, de esélyes hogy később se lehet neki... bár az ilyennek gyerek..... én elgondolkodnék róla... anyukád tud erről?vagy nem világosított fel?

15/L, aki tudja hogy a megszakitás NEM védekezés!

2010. júl. 22. 14:42
 15/68 A kérdező kommentje:
engem ez annyira elkeserit.. nem is hiszem el.. :((
2010. júl. 22. 14:44
 16/68 anonim ***** válasza:
100%

14.33-Hát igen a Jövő generációja:) Szép nem mondom.

Elfelejtődik?Majd ha terhes leszel akkor majd meggondolod ezerszer, hogy legközelebb mit ne csinálj. De tudod a hibáiból tanul az ember. Nem azt kívánom ,hogy legyél terhes, de azért ennyire felelőtlennek lenni... 15 éves nagyon érett lehetsz,vagyis csak azt hiszed.

2010. júl. 22. 14:51
 17/68 anonim ***** válasza:
74%

Én tudom, hogy nem védekezés, tablettát szedek. Ügyes vagyok, vagy lehurrogtok hogy tönkreteszem a szervezetem?:D

16/L

2010. júl. 22. 15:05
 18/68 anonim ***** válasza:
0%

igen, elfelejtődik az óvszer, nem mindig jut eszembe, vagy nincs mindig nálam, ez van. én is tudom, hogy a megszakítás nem védekezés, de még mindig jobb, mint a semmi. hamarosan elmegyek anyámmal tabit feliratni, hogy ezzel se legyen gond. és igen, ha teherbe esnék, elvetetném, inkább, mint hogy megszüljem 15 évesen. ha meg kiderülne az abortusz után, hogy nem lehet gyerekem, akkor egyáltalán védekezni sem kéne, vigyázni sem kéne, probléma megoldva :D nem szeretek a jövőre gondolni, a mának élek. ez van, és kész. meg a legjobbat akarom a barátomnak, és tudom, hogy egy pasinak kotonban nem ugyanaz, bár ő azt mondja, hogy neki nem gond, felveszi az óvszert, ha kérem, de én mondom neki, hogy nem kell :))

15/L

2010. júl. 22. 15:07
 19/68 A kérdező kommentje:

hat, te nagyon hülye vagy :DD és anyu7kád mit szól hozzá, h a kislányát, mert az vagy, igy döngetik?? szánalmas..

16 évesnek pedig, én nem hurroglak le, én is tabipárti vok.

2010. júl. 22. 15:09
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

És a fiúdnál hogy hogy nincs óvszer?Elfelejtődik:) Szép nem mondom. Kezdjük ott ,hogy ha nekem lenne egy 15 éves lányom és tabit szeretne feliratni akkor elgondolkoznék,hogy mit csinálok rosszúl. Azért elég fura,hogy itt manapság 13-15 évesen veszítik el a szüzességet.Ilyen idős korban én és a barátaimnak sem jutott eszükbe szexelni.-védekezés nélkül readásul!(pedig még csak 18 vagyok)

Az abortuszról is azt gondolod,hogy milyen könnyű ugye?(írásodból ítélve)...elméssz oda, aztán kész végeztél mi?:D Ahha te csak azt gondolod.Ha te odamennél 15 évesen biztos, hogy szégyenkezve jönnél onnan ki...Senki sem nézné jó szemmel az ott levők közül ,hogy 15 évesen teherbe esett egy lány.Méghozzá úgy,hogyha kiderül ,hogy lehetett volna védekezni de nem mert te azt mondtad a barátodnak,hogy minek nem kell ide óvszer:).

2010. júl. 22. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!