Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan ember, rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, rajtam kivül, aki tudja, hogy a megszakitás nem védekezés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
23%
Ki mondta neked, hogy halálbiztos? :D Oldalak óta azt írom, hogy nem az, de akkor is védekezési módszer. Bioszból lehet ötös voltál, de szövegértésből.... :D
2010. júl. 22. 17:10
 52/68 A kérdező kommentje:
szövegértésből is, ne aggódj. de nem pont neked fogom ezt bizonygatni. pont neked, aki azt irja, h az orvosok semmit se tudtak mondani a 2 havonta jelentkező mensidre, holott, arra van 1 tabi, ami meginditja. egyébként olvasgass csak vissza, te emeled az egekbe a természetes " védekezési " módszereket.
2010. júl. 22. 17:12
 53/68 anonim ***** válasza:
Én nem emelem. Attól még mert az is jobb mint a semmi, attól még nem emelem sehova. Mert tisztában vagyok vele, hogy nem biztonságos. Már ne is haragudj :D
2010. júl. 22. 17:54
 54/68 A kérdező kommentje:
ok, akkor te tisztában vagy vele, csak h sokan nincsenek, és azt hiszik, h ha a szomszéd barátjának a barátnőjének a húgának a nővére nem esett teherbe úgy, akkor az 100 % - os.. hááát, nem.. :S
2010. júl. 22. 17:56
 55/68 anonim válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=SBRa2JzsUAU

Abortuszról egy kis videó.Aki figyeli a videót és a zeneszöveget annak örökre elmegy a kedve az abortusztól.

Legalább is remélem.

2010. júl. 22. 19:41
 56/68 anonim válasza:
"Ez egy őrült világ, ahol az anya a fiát, eldobja magától!Kitépi magábóóól!"
2010. júl. 22. 19:54
 57/68 anonim ***** válasza:

megint a fos néma sikoly videó? nem nézem meg, kösz, már láttam. én akkoris inkább elvetetném.

vagy tegyük fel, megszülöm. csinálok egy videót, megható zenével, hogy milyen körülmények közt élnénk, éhezve, 5en a 40 négyzetméteres lakásunkban, kaja nélkül, idegbetegen :D szerintem ilyen helyzetben a gyerek jobban járna az abortusszal, amit akkor végeznek el, mikor nem érez semmit, minthogy évtizedeken át éhezzen, nyomorban éljen és szenvedjen. Ha majd 10 év múlva meglesz a megfelelő anyagi és családi hátterem, akkor szülök gyereket, de lehet, hogy akkor sem akarok majd. Mindenesetre ha most teherbe esnék, jobb lenne 1 abortusz, mint az egész családomat tönkretenni. Arról nem is beszélve, hogy anyám sem hagyná, hogy megszüljem :D

15/L

2010. júl. 22. 19:58
 58/68 anonim ***** válasza:
Igazad van, hogy néha az abortusz jobb megoldás. De ez akkoris olyna dolog, amit meg lehet előzni. És erre kellene inkább figyelni. Nem úgy kellene gondolkoni, hogy "leszarom, ha teherbe esek, majd kikapartatom".
2010. júl. 22. 20:00
 59/68 A kérdező kommentje:
utolsó, akkor mégsem én vagyok a hülye, mert védekezek.. és ez jó.. örülök, h vannak még, akik ugy gondolkodnak, mint én, és h végre 1 " igazi " szakmabeli irta le a véleményét. azért tettem idézőjelbe, mert az én családomban is van jópár eüüs, de tudod már, h mennyit ér, ha ezt ide leirom.. ha az egészséges pároknak se jön össze beleélvezéssel, akkor nekik nem fog megszakitással.. háát, ezt a felfogást nem fogok az ééééletben soha megérteni.. :S
2010. júl. 22. 20:39
 60/68 anonim ***** válasza:

Amellett hogy azon veszekszünk, hogy a megszakítás védekezés-e vagy nem, az eszünkbe sem jut, hogy ez a szexuális együttlétet milyenné teszi? Ez nem önzőség? Simán elélveztek, aztán lerugdossátok a pasit magatokról, hogy "jaj édesem, fejezd be, nehogy teherbe rakj!" Ti nem vágytok arra, hogy egymás szorításában élvezzetek el, és közben a párod simogathasson, puszilgathasson, miközben még benned van, és érzed, hogy lüktet?

Ez a 15 éves csaj meg nem normális, engem is kiakaszt, de akármit mondtok neki, nem fog észhez térni. Ha van egy kis szerencséje, nem esik teherbe, ha abortusza lesz, megérdemli. Remélem a szülei ledolgoztatják vele a 40.000 forintot, ha már betölti a 16-ot, és elmehet diákmunkára.

16/L, aki tabit szed

2010. júl. 22. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!