Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, rajtam kivül, aki tudja, hogy a megszakitás nem védekezés?
http://www.youtube.com/watch?v=SBRa2JzsUAU
Abortuszról egy kis videó.Aki figyeli a videót és a zeneszöveget annak örökre elmegy a kedve az abortusztól.
Legalább is remélem.
megint a fos néma sikoly videó? nem nézem meg, kösz, már láttam. én akkoris inkább elvetetném.
vagy tegyük fel, megszülöm. csinálok egy videót, megható zenével, hogy milyen körülmények közt élnénk, éhezve, 5en a 40 négyzetméteres lakásunkban, kaja nélkül, idegbetegen :D szerintem ilyen helyzetben a gyerek jobban járna az abortusszal, amit akkor végeznek el, mikor nem érez semmit, minthogy évtizedeken át éhezzen, nyomorban éljen és szenvedjen. Ha majd 10 év múlva meglesz a megfelelő anyagi és családi hátterem, akkor szülök gyereket, de lehet, hogy akkor sem akarok majd. Mindenesetre ha most teherbe esnék, jobb lenne 1 abortusz, mint az egész családomat tönkretenni. Arról nem is beszélve, hogy anyám sem hagyná, hogy megszüljem :D
15/L
Amellett hogy azon veszekszünk, hogy a megszakítás védekezés-e vagy nem, az eszünkbe sem jut, hogy ez a szexuális együttlétet milyenné teszi? Ez nem önzőség? Simán elélveztek, aztán lerugdossátok a pasit magatokról, hogy "jaj édesem, fejezd be, nehogy teherbe rakj!" Ti nem vágytok arra, hogy egymás szorításában élvezzetek el, és közben a párod simogathasson, puszilgathasson, miközben még benned van, és érzed, hogy lüktet?
Ez a 15 éves csaj meg nem normális, engem is kiakaszt, de akármit mondtok neki, nem fog észhez térni. Ha van egy kis szerencséje, nem esik teherbe, ha abortusza lesz, megérdemli. Remélem a szülei ledolgoztatják vele a 40.000 forintot, ha már betölti a 16-ot, és elmehet diákmunkára.
16/L, aki tabit szed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!