Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan ember, rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, rajtam kivül, aki tudja, hogy a megszakitás nem védekezés?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
ráadásul, fáj is utána, és vérzel. sőt, lelkileg nehéz elviselni. a rosszalló pillantásokról nem is beszélve. :S nem tod te, h miket beszélsz.. :S
2010. júl. 22. 15:20
 22/68 anonim ***** válasza:
0%
De téged ez most miért is foglalkoztat annyira kedves kérdező? Nincs délutánra programod? Mindenki úgy védekezik ahogy akar, nem is értem milyen célból írtad ki ezt a kérdést, vitát akarsz provokálni? Nyilván a nagy része az embereknek tudja hogy a megszakítás nem a legbiztonságosabb (nem csak te vagy ilyen nagyokos), de a semminél mégis több.
2010. júl. 22. 15:28
 23/68 A kérdező kommentje:
nem vitát provokálni akarok, de engem sok helyen hülyének néznek, mert védekezek, és gondoltam, már megkérdezem, mások is igy vannak-e vele.. hát, éppen hogy csak több, mint a semmi. aki nem akar gyereket, az ne igy védekezzen.
2010. júl. 22. 15:30
 24/68 anonim ***** válasza:
26%
15:28-as vagyok. Nyilván nem te vagy hülye hogy védekezel, én is védekezem. (nem is tudom ki néz hülyének hogy így teszel) Vannak akik nem tudatlanságból csinálják megszakítással hanem mert ez így költségtakarékosabb (valljuk be, baromi drága szinte minden fogamzásgátlási módszer) és nem is kell vele maceráskodni (felrakni az óvszert, kúpot, pesszáriumot, beszedni mindig a gyógyszert) csak kikapni a végén és kész.
2010. júl. 22. 15:36
 25/68 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a fogamzásgátláson kell spórolni, az abortusz aztán 30000 ft lesz.
2010. júl. 22. 15:37
 26/68 anonim ***** válasza:
0%

kapok elég rosszalló pillantást, az már lepereg rólam, nem érdekel, mit gondolnak mások. tudom, hogy hogy zajlik az abortusz, olvastam róla, meg dumáltam erről anyámmal, fel vagyok világosítva róla. eddig 5 hónap alatt nem volt semmi probléma a megszakítással, de le is kopogom. fiúmnál meg azért nincs óvszer, mert nincs rá pénze. távkapcsolatban élünk, és éppen hogy össze tudja kaparni a 4000 forintot, hogy feljusson hozzám, és pár perc múlva haza.

ezért majd tabit iratok fel, úgy a legkönnyebb. csak meg kell rá kérnem anyámat, nagyon megértő ilyen téren hálistennek.

15/L

2010. júl. 22. 15:39
 27/68 A kérdező kommentje:
megértő.. hát.. és ha nincs pénz óvszerre, honnan lesz abortuszra?
2010. júl. 22. 15:40
 28/68 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy csomagban nem 1! gumi található.

Akkor melyik a jobb,óvszert fizetni ami pár száz forint,vagy abortusz ami kerülhet akár 40ezerbe is...

2010. júl. 22. 15:42
 29/68 anonim ***** válasza:
Jó, nem azon kell spórolni de akinek ennél alapvetőbb dolgokra sem telik annak óvszerre se. Ha nincs akkor nincs. És én is tudom tapasztalatból milyen az amikor tényleg nincs. Persze nem azt mondom hogy mindenkinél az anyagiakat lehet okolni de van akinél igen.
2010. júl. 22. 15:42
 30/68 anonim ***** válasza:
47%

A megszakítás igenis védekezés.

Mi éveken keresztül csináltuk és tökéletesen működött. Ráadásul a mentstuáció körüli napokon nem is védekeztünk. Aztán amikor úgy döntöttünk, hogy gyereket szeretnénk, azonnal összejött.

Tehát nálunk tökéletes módszer volt.

2010. júl. 22. 15:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!