Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, rajtam kivül, aki tudja, hogy a megszakitás nem védekezés?
"4000 forintot, hogy feljusson hozzám, és pár perc múlva haza."-
Pár perc múlva haza is megy vagy mi?:D bocs ezt nem értem.
És azt utolsó előtti mivel magyaráznád, hogy mindenhol szinte a tévékben ,újságokban azt reklámozzák,hogy Védekezni kell, és nem csak a nemi betegségek miatt?!:)
Csak pénz miatt?Persze a sok okos még sem védekezik semmivel szinte, aztán meg csodálkoznak ha teherbe esnek,hiába a nagy odafigyelés.
De nem baj, így van mi legalább nem fogunk abortuszra menni, nem mi leszünk majd a gyerekgyilkosok.
*pár nap múlva haza
csak közben máshol járt az eszem.. amúgy megjegyezném, hogy bioszból szín jeles vagyok, biosz tagozatos osztályba járok egy erős gimnáziumban. hogy abortuszra honnan lenne pénz, azt meg nem tudom. megoldanánk, nem tudom honnan, megoldanánk.
15/L
Én tudom mi a megszakítás. Védekezés, mint a naptármódszer és a hőmérőzés és egyebek, ezeket hívják természetes védekezésnek. Csak épp nem biztonságos, mint ugye az eszközös, vagy a hormonális, de ettől még egy védekezés. Csakis és kizárólag olyan pároknak ajánlott, akiknél nem lenne probléma, ha becsúszna a baba. Én is ezt használtam, mert tényleg nem lett volna probléma, de nem lettem terhes (meddő sem vagyok, abortuszom sem volt).
Ami még nagyon fontos: MINDEN védekezés jobb, mint a semmi.
Fiataloknak egyébként egyáltalán nem ajánlott ez a megszakítás, a nem kívánt terhesség mellett a szexuális úton terjedő betegségek miatt sem.
Igen, olyanok is használják. Önuralommal nem rendelkeznek, meg sem tudják szakítani az együttlétet, ez már megint egy másik probléma. A HIV fertőzés meg egyre csak terjed, ez szerintem még nagyobb probléma.
Viszont akik így védekeznek azokat nem nagyon lehet erről lebeszélni, olvasom ezt a lányt, tényleg nem lehet lebeszélni róla. Aki pedig nem tudja, hogy ez nem a legtökéletesebb védekezés, ott szerintem nem feltétlenül ő a hibás, hanem lehet kezdeni gondolkodni, hogy egy ilyen korban lévő ember miért nem tudja hogyan lesz a kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!