Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
 81/92 anonim ***** válasza:
58%

Én úgy vettem észre hogy az emberek többsége, aki kérdez vagy választ ír,ismerkedésre szeretné használni ezt az oldalt

Ebből gondoltam, hogy írt neked pár lány (akik unatkoztak és elolvasták a kérdést,és a válaszokat)

2016. jún. 25. 17:13
 82/92 anonim ***** válasza:
50%

Ja .hát eléggé dicskvös nő felszedős szagú a kérdés :)

Istenem de átok ez a nagy pénisz :))

Tekerd magad kőré, mint az Csillagharcosok :PPPP

2016. aug. 2. 11:08
 83/92 Timike10a ***** válasza:
58%
én szívesen ismerkednék ilyen fiúval.xd
2016. szept. 4. 15:01
 84/92 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen, lankadtan is nagy

szerintem meg lehet tanulni, hogy helyezd el

17/f

2016. dec. 25. 23:12
 85/92 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar
2017. febr. 1. 16:21
 86/92 anonim ***** válasza:
43%

mivel nekem is kisfarkam van, én is csak irigykedve bámulok az ilyen szerszámokra. Bár csak nekem is ilyen lenne.

Szívesen eljátszanék egy ekkora farokkal XD

2017. aug. 16. 10:45
 87/92 Bummer ***** válasza:
Nekem nyáron kellemetlen, bár hosszabb szárú rövid nadrágokat hordok de lazább anyagút ezért én nagyon zavarba jövök ha érzem hogy megindul. Főleg tömegközlekedésen.
2018. szept. 19. 15:11
 88/92 anonim ***** válasza:
Xd
2018. szept. 19. 17:41
 89/92 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg récsikét
2018. okt. 7. 11:04
 90/92 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott merevedni a 17cm (csak a szexi szép csajokra), de általában van nálam hátizsák és akkor az ölembe rakom és akkor nem látszik.

31/F.

2019. ápr. 25. 05:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!