Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
 61/92 A kérdező kommentje:
Na ez az, próbáltam. Aztán úgy voltam vele, hogy ennyit nem ér az egész.. Nem az izzadással volt gond, hanem egész nap feszengsz és igazgatod az alsót meg a szereléket, nagyon kellemetlen tud lenni, mikor jópofiznod kell egy megbeszélésen és legszívesebben a letépnéd magadról a boxered:))
2014. nov. 11. 16:04
 62/92 samara20000 ***** válasza:
100%
A fiumére beizgulok, máséra nem
2014. dec. 13. 13:35
 63/92 anonim ***** válasza:

vegyél fel egy zakót amikor ilyen gondod van

hogy olyan a munkád, akkor ne hátzsákot, hanem válltáskát, vagy vmi aktatáska szerű táskát hordani magaddal, és az mögött nem látszódik, ha az ágyékod elé teszed a táskát

2014. dec. 13. 13:52
 64/92 anonim ***** válasza:
100%

ne szégyelld hogy van péniszed

ha mégis, akkar vágasd le

de most komolyan

férfi vagy

nem szégyen ha van farkad

a nőknek meg mellük van és kilátszik

2014. dec. 13. 14:02
 65/92 anonim ***** válasza:
0%
Sexy
2014. dec. 13. 14:40
 66/92 anonim ***** válasza:
20%
Tegyél rá pórázt és sétáltasd meg, ha már úgyse fér a bőrébe és ki a kar jönni!
2014. dec. 13. 15:38
 67/92 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem olyan látványos pl. már merevdik ne takargasd!

Én azt vettem észre a csajoknak, nőknek tetszik.

Szűkebb farmereket, néha nadrágot hordok a suliba és nekem is sokszor látható a cucc :D

megfigyeltem, hogy sok csaj stíröli és kacéran mosolyog ilyenkor :D

Volt már olyan, szállunk le a vonatról és írtó sokan voltunk és a csaj "véletlenül" hozzányúlt :D

engem nem szokott zavarni, legyél büszke! Sokan meg azon problémáznak, hogy nem látszik semmi a lábuk között.

18f

2014. dec. 28. 13:07
 68/92 anonim ***** válasza:
90%
Engem nagyon izgatna ha igy látnék egy férfit!Valszinü megkivánnám a nagy farkát :P
2015. febr. 16. 19:46
 69/92 anonim ***** válasza:
100%
Barátom is ilyen, szegény néha nem bír magával :D
2015. márc. 20. 16:42
 70/92 anonim ***** válasza:
56%
qrva jó munkahelyed van! Tök laza. Nekes egész nap áll a dákó,feltehetőleg a sok csinos kolleganő hatására.Ők meg téged bámulnak.Te is azzal vagy elfoglalva és azon töröd a fejed,hogy rejtegesd az állandó erekciód. És ki dolgozik ott. Csodálom ,hogy a vezetőség senkit nem rúgott ki és a helyetekbe csakis impotens férfiakat és frigid nőket venne fel
2015. ápr. 29. 09:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!