Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
 41/92 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is hasonlo problemam van, a megoldas szamomra CK feszulos boxer volt, igaz en inkabb farmerban jarok. Ha a boxer "poharat" rendesen hasznalod, es nem felreteszed felfele, oldalra, a farkadat, akkor a legnagyobb merevedest is szepen el tudja rejteni.

Ha az nem, akkor esetleg viktorianus-kori trukk, a Prince Albert piercing. Annal fogva a makkodat a combodhoz erosited, es meg ha fel is all, nem latja senki.

Amugy en rajottem, hogy nem kell magam zavartatni ilyen esetben. Sokszor van hogy buszon is megtortenik, es volt mar nem egyszer hogy egy-egy vonzobb holgy/csaj "veletlen" vegigsimitott amikor elment mellettem. Legviccesebb az volt, mikor egy fiatalabb csaj, olyan 16 koruli, vegig szemezett velem a buszon, mikor felalltam hogy leszalljak, hat, eroteljesen latszodott az erdeklodesem iranta, kicsit meglepodott, majd hirtelen leugrott utanam a buszrol csak hogy megadja a szamat. Szoval van ennek pozitiv oldala is!

21/F

2014. júl. 2. 10:21
 42/92 anonim ***** válasza:
Hát nekem alapból nem nagy, és nyilvánosan ritkán áll fel, de elég kellemetlen tud lenni, mondjuk hivatalos eseményen... Én a helyedben megpróbálnék valami hurkot varrni az alsómba, ami függőlegesen tartja, így ha feláll, akkor sem ordít messziről.
2014. júl. 13. 15:22
 43/92 anonim ***** válasza:
Nem rég kb 2 hete, volt egy ilyen élményem a buszon. Velem szemben ült egy kb 25 max 28 éves srác, és egyszer csak arra figyeltem fel, hogy szegény nagyon fészkelődni kezdett, aztán meg vörösödni. A haverja kimentette, mert mikor leesett neki, hogy mi a szitu az ölébe nyomta a hátizsákját, de mikor később felállt hogy leszálljanak még mindig domborodott a szerszám :)Nincs ebben semmi ciki, bárkivel megeshet :)
2014. júl. 28. 12:03
 44/92 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

Engem nem zavarna egyáltalán, van ilyen, a barátommal is előfordul, neki 20 cm. Főleg akkor küszködik szegény, mikor ott vagyok vele, már ha megcsókolom akkor is :D Egyáltalán nem zavar, sőt izgatónak találom. Ha idegennél kiszúrnám- bár nem az ágyékát figyelem az embereknek az utcán- lehet, kicsit elpirulnék, és máshova néznék, ennyi :)

18/L

2014. júl. 28. 12:29
 45/92 anonim ***** válasza:

Én nem is igazán értettem a kérdést. Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt inkább férfias és szexi, ha látszik, hogy egy pasinak alul szép nagy, és dudorodik. ;) Úgyhogy én azzal a lánnyal értek egyet, aki azt írta, hogy őt egyáltalán nem zavarná, ha meg úgy adódna, hogy beszélgetésbe is elegyednénk, valószínűleg még meg is dicsérnélek érte. ;)

28/N

2014. júl. 28. 12:42
 46/92 A kérdező kommentje:
Ez furi, még sosem találkoztam olyan lánnyal, aki az első beszélgetés közben ilyet felhozott volna:)
2014. júl. 28. 13:09
 47/92 Nagi88 ***** válasza:

#45 - Én nem dicsérném, de tényleg érdekes és pozitív és pozitív jelzést lenne a reakcióm. Ti pasik nem ugyan így vagytok a nagy mellű nőkkel? :O

Ez is már az ezredforduló, hogy egy pasi ezen aggódjon.

Viseld büszkén amivel megajándékozott a sors potenciát és méret, és ne legyél "szégyenlős vagy zavart "kiskamasz" viselkedés! ;)

28/L

"szégyenlős vagy zavart "kiskamasz" viselkedés" - No arra nem sok pozitív reakciót kapnál.

2014. aug. 21. 09:30
 48/92 anonim ***** válasza:
91%

Én hosszú, fehér köpenyben dolgozom, és képzeld, ott milyen gáz, amikor a köpeny két szára közül előfigyel egy nagy dudor :) Egyébiránt próbálj egyszínű, lehetőleg nem mintás ruházatot hordani nadrágnak. A kabátod és a nadrágod színe/mintája legyen hasonló, és akkor nem annyira feltűnő.

Képzeld, az milyen rohadt zavaró tud lenni, hogy merevedésed van, és mész ki az osztályra a betegek közé, mintha valami beteg állat lennél. Úgyhogy én is szenvedek rendesen, de mióta fehér nadrágot hordok, azóta jóval kevésbé látszik. Az egyik kolléganőm, mint itt a kommentelők között néhányan, meg is dicsért, hogy nocsak, ki van itt? :D Szóval vele tökre poénkodunk a látványos erekcióimon :) Tehát annyira nem is gáz a dolog csak úgy, az utcán. Munkában már inkább.

2014. aug. 21. 10:45
 49/92 A kérdező kommentje:
Persze, munkahelyen nem gáz, meg amúgyis irodai munkát végzek.. Szóval be tudok zárkózni ilyenkor:) vagy csak szimplán leülni. Nade a lényeg az, hogy vadidegen nők ne nézzenek szatírnak..
2014. aug. 21. 12:42
 50/92 Nagi88 ***** válasza:

Tolakodó/"szatír" magatartás.

Arckifejezés és fellépés kérdése, és nem egy merev hímtagé.

Ha normálisan viselkedsz még bók is lehet. Ha zavartan és fészkelődve akkor tényleg gáz, mert félreérthető.

2014. aug. 21. 12:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!