Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
 31/92 anonim ***** válasza:

Próbálj ki többféle nadrágot, de elsősorban alsógatyát.

Nem kell abban a gatyában lenned otthon amiben az utcán jársz. Keress olyant ami jól takar és nem engedi nagyon mozogni, növekedni az utcán.

2014. máj. 24. 11:21
 32/92 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Engem nem zavar a dolog, ha ilyet látok.

Gondolj bele, inkább dudorodjon, mint fel se álljon.

És még az is lehet, hogy megdicsérném, ha még jó képű is.

De egyáltalán nem zavarna és nem súgnék össze a háta mögött, meg nem cikizném miatta. Ez a saját férfiassága és ha ő büszke rá, akkor én nem fogom e miatt cukkolni.

24/L

2014. máj. 24. 11:25
 33/92 A kérdező kommentje:

Na ez tökjó!:)

A félelmem mondjuk főleg arról szól, hogy valaki kiszúrja ilyenkor és elhord valami szatírnak..

2014. máj. 24. 13:24
 34/92 anonim ***** válasza:
53%
Dugd a segggedbe.
2014. jún. 11. 13:28
 35/92 anonim ***** válasza:
62%
Hú, akkor gondolom 20-21 simán megvan.
2014. jún. 11. 13:54
 36/92 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kifejezetten esztétikus, főleg elegáns ruhában, de ha nem lehet "kordában tartani", akkor istenem, ez van. Viszont tény, hogy a női szemet automatikusan vonzza. :)

Régebben volt egy pasim, ő is elég emberes méretekkel volt megáldva, és igen khhhm könnyen tudott munkára kész állapotba kerülni. Ő alapból úgy hordta a szerszámát, hogy felfelé hajtotta. Így nem volt olyan feltűnő, ha mocorogni kezdett, és nem is tudott itt-ott utat találni az alsóból. Száras alsót hordott, olyan szűkebb fazont, olyasmit mint amit itt linkelt valaki, nem fecske, de a boxernél szorosabb. (ilyesmi: [link]

34/N

2014. jún. 11. 14:42
 37/92 anonim ***** válasza:
100%

36. vagyok, bocs a rossz linkért.

itt egy másik: [link]

2014. jún. 11. 14:48
 38/92 anonim ***** válasza:
Én zsebre rakom a kezem, ezzel egy kicsit elhúzom a nadrágot és nem látszódik annyira, bár elég kicsi (12cm) méretekkel rendelkezem, így lehet neked nem fog beválni.
2014. jún. 11. 22:28
 39/92 A kérdező kommentje:

34/N, köszönöm! Amikor próbáltam ezt a felfelé-igazítós dolgot, szokatlan volt.. lehet megint adok neki egy esélyt.

A kéz zsebrevágása meg nem feltétlenül jó ötlet, még a végén azt gondolják, izgatom magam..

2014. jún. 11. 22:40
 40/92 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mások hogy tapasztalták, de én úgy vettem észre, hogy a vadidegenek nagy része az utcán, buszon, villamoson, bárhol, nem úgy működik, hogy folyamatosan mások ágyékát fixírozza (bár ez lehet, hogy csak az én esetemben van így, mert sajnos én nem is tudok igazán impozáns látványossággal szolgálni azon a testtájon), így ha spontán merevedésem is van, simán tudok úgy helyezkedni, hogy ne látszódjon, sőt, akár ezzel a zsebre tett kezes módszerrel nagyon diszkréten igazítani is lehet.

Még az jut hirtelen eszembe, hogy az is lehetséges, hogy a nadrágjaid nem teljesen passzolnak méretben. Lehet, hogy érdemes lenne konkrétan a te méreteidre varratni egy-két munkahelyre szánt nadrágot, hátha akkor az ágyék részen is kényelmesebb lenne a viselet.

2014. júl. 2. 09:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!