Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
 51/92 anonim ***** válasza:
58%
én a nadrág derakába szoktam ileszteni ha mervedésem van bár különösebben nem zavar csak családtagok előtt egyszer volt egy olyan helyzet hogy az akkori csajomnál aludtam bár nem terveztük szex minden az alsómat viszont sikerült jól össze kennem nem részletezném mindenki érti le zuhanyoztam és alsó nélkül vettem fel a melegítőmet lógó bré vel mentem be vele a tesco ba nagyon látványosan lógott jó sokan látták a vazelines brét 23f
2014. aug. 30. 11:58
 52/92 anonim válasza:
80%

Én elég kicsinek tartom a sajátom de nekem is szokott látszani ha nem bővebb farmer van rajtam.

Úgy oldom meg hogy felfelé irányítom a kezemmel a gatyám korcához és akkor kicsit gyengül a keringés amitől vége az erekciónak. Mindig beválik és kb fél másodperc amíg megcsinálod. Úgy tűnik mintha csak a nadrágodat igazgatnád vagy az övedet. Persze ha sokan vannak akkor inkább elé teszem a táskám vagy valami. De utcán ha nem nagy a tömeg akkor simán megigazítom. Én alapból úgy szoktam mondjuk hordani hogy felfelé áll a gatya korca felé

20/f

2014. szept. 9. 12:54
 53/92 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam rejtegetni :D még csak pozitív kritika ért miatta
2014. szept. 18. 15:44
 54/92 anonim ***** válasza:
100%
A csajok akaratlanul is odanéznek és tetszik nekik ha domborodik. Több anonim felmérés és kandikamera is bizonyította már.
2014. szept. 18. 17:07
 55/92 anonim ***** válasza:
100%

Woow, inkább örülj neki, hogy akkora.

Nekem van egy barátom (lány vagyok) és egyszer bejött a szobámba-pont akkor vettem fel a felsőt, melltartó volt rajtam-egyből felállt neki, nem olyan feltűnően de mégis látszott. Hát ettől inkább én jöttem zavarba, mint ő. Amúgy azóta érdekes módon ő is mindig úgy hordja a kezében a pulcsit, ahogy egy előző válaszoló írta ;)

2014. szept. 18. 17:56
 56/92 anonim ***** válasza:
0%
30 as bréd van?
2014. nov. 1. 08:22
 57/92 A kérdező kommentje:
Dehogy..
2014. nov. 1. 08:37
 58/92 anonim ***** válasza:
0%
30 as bréd van?
2014. nov. 1. 08:46
 59/92 A kérdező kommentje:
Megakadt a lemez vagy mi?:O
2014. nov. 1. 09:06
 60/92 anonim ***** válasza:
77%

Hasonló a problémám nekem is. Nem hencegésből, de a farkam alapesetben 15-16 centi így télen, ha áll, 24, és mellé még vastag is (aki megszólal hogy dejó a nagy farok, esküszöm leütöm - nem, nem jó, a legtöbb lánynak fáj, és nekem se jó hogy félig megy be csak).

Az én megoldásom - bő farmer, feszes boxer (az egy mérettel kisebb Calvin Klein boxerek nagyon jól beváltak, de szólok, csak akkor vedd fel ha nem számítasz egy kósza menetre se! Nagyon be tud izzadni és mivel kisebb mint kéne, ugyan lefeszíti, de a derekadon végig ott marad a nyoma), és ügyes manőverezés.

De még így is sokszor van hogy feláll a buszon, stb. - mondjuk volt már hogy sikerült vele számot, MSN nevet szerezni, de inkább ciki mint jó dolog.

Sokat kezdeni nem tudsz vele, orvos is annyit mondott, bő külső réteg, és szűk alsónadrág. A fecske nem jó mert a combnál bevág, és ugye ott van egy véna, aminek ez nem tesz jót.

2014. nov. 11. 10:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!