Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
 21/92 A kérdező kommentje:
Nem erről szól a kérdésem, nem szeretnék hencegni, ne haragudj. Meg amúgyis, neten minden pasinak legalább 25cm:)
2014. ápr. 11. 13:42
 22/92 anonim ***** válasza:
100%

Kár is ezen rágódnod. Tényleg nem tudatos, mellesleg, ha tetszik egy nő, egy szót sem kell szólnod, mert látszik rajtad. :D

Viccet félre téve, ahogy már előttem mondták, egy éretlen ember tuti fennakad ilyenen, de azokkal minek is foglalkozni?!

A normálisabbja elintézi annyival hogy nem tehetsz róla és pont. Ennyire egyszerű. Nem vagy egyedül, többször látni ilyet, mint gondolnád.

?/N

2014. ápr. 11. 13:43
 23/92 A kérdező kommentje:

Igaz, tényleg nem gondolom, mert bennem van egy olyan szűrő, ha felmérek egy másik pasit, bármi miatt, a szemem automatikusan átugorja azt a részét a testének:) Nem azért, mert megrendülne tőle a heteróságom, egyszerűen csak zavarna másik pasi péniszének még a körvonalát is látni. Brr..

Lehet emiatt aggódom ennyire? Hogy másokban milyen benyomások lehetnek velem kapcsolatban? Mindenesetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, tanulságosak voltak, komolyan.

2014. ápr. 11. 13:54
 24/92 anonim ***** válasza:
100%
Amikor feláll, feszíts rá a combizmodra és el fog múlni. Fura de nekem bevállt.
2014. ápr. 21. 11:50
 25/92 A kérdező kommentje:
Én a PC izmok "megmozgatására" esküszöm, azzal meg az a baj, hogy ugyan pár percen belül el tudja mulasztani az erekciót, viszont a péniszt is megmozdul az izmokkal együtt.. és ez még nadrágon keresztül is látszódhat.
2014. ápr. 21. 11:53
 26/92 anonim ***** válasza:
82%
Örülj neki :D engem már felizgattál,nehogy csinálj vele valamit :D örülnék ha a páromnak is lenne:))
2014. ápr. 21. 12:11
 27/92 A kérdező kommentje:
Mármint örülnél, ha a párodnak is lenne pénisze? Na, ez egy érdekes szituáció!
2014. ápr. 21. 12:17
 28/92 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Engem egyáltalán nem zavar, ha egy pasin ilyet látok. Sőt szívesen segítenék neki eltakarni, de csak jóindulatúan, az ölébe nyomnám a táskám vagy egy könyvet vagy újságot, hogy nem legyen neki kellemetlen.

Viszont családi tapasztalatból mondom, próbálj meg leszokni a fecske alsónadrágról. Mostanában nagyon sok férfinek ezen alsónadrág miatt van merevedési zavarja, és egyéb problémája. Az egyik rokonomnak elnyomta olyan mértékben a heréit és az ondóvezetékét, hogy e miatt nem képes egészséges spermákat termelni. Nagyon vigyázzatok a fecskével. Ettől még a kicsit hosszabb szárú, de nem boxer is sokkal jobb: [link]

[link]

2014. máj. 23. 21:31
 29/92 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell hencegned vele. De mekkora? (mereven és alapállásban is).

Csak hogy eltudjuk képzelni, hogy milyen látvány lehet a nadrágon keresztül.

2014. máj. 23. 21:35
 30/92 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül linkeltem be a kérdésben szereplő képet:)
2014. máj. 23. 23:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!