Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Méretem miatt nagyon "dudorodi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Méretem miatt nagyon "dudorodik" a nadrágom elől. Pénisz-problémák?

Figyelt kérdés

Alapból sem kicsi a péniszem, de ha merevedésem van, elég látványos tud lenni a dolog, ruhán keresztül is. Márpedig szokott és néha nehéz kontrollálnom a dolgot, pláne, ha nem figyelek.

A boxerek emiatt nem annyira "jók", még a szűkebb fazonúak sem.

Tudom, hogy gáz, de pont emiatt fecske alsónadrágot hordok néha, bár tegnap megszívtam: épp mentem valahova Budapesten, tömegközlekedve és "oldalt" utat talált a péniszem. Ráadásul nem tudtam elvonulni semerre, hogy "visszategyem" a helyére, nadrágon keresztül meg nehéz és látványos dolog igazgatni a szerszámot.

A kérdésem meg a következő: lányok, zavar titeket, gáznak találjátok, ha kiszúrtok valahol (utcán, buszon, bárhol) egy srácot, akinek igencsak domborodik a lába mellett a szerszám?

Kb ilyesmire gondolok: [link]

2014. márc. 16. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel a problémával sajnos igen sokszor küszködöm én is.. Iszonyat cikinek tartom, mert sokszor a legrosszabb helyzetekben történik meg..
2014. márc. 16. 11:09
 2/92 A kérdező kommentje:
Ja igen: nem hencegni akartam, tényleg érdekel a véleményetek. A srácoké is, akik hasonló "gondokkal" küzdenek: ti hogyan oldjátok meg a dolgot?
2014. márc. 16. 11:09
 3/92 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem zavarna hiszen ez általában a férfiakat érő ingereknek köszönhető, nem tudatos. Ez olyan mintha azt kérdezné egy nő hogy zavarja-e a pasit ha ő nedvesedik. Ez van. Ezen csak egy éretlen ember akad fenn. Próbálj olyan ruhákat hordani amelyek valamelyest csökkentik hogy ez látványos legyen, pl.bővebb nadrág, hosszabb póló :)
2014. márc. 16. 11:10
 4/92 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan munkahelyen dolgozom, ahol az ing-szövetnadrág az elvárás, tehát a bővebb ruházat nem megoldás:)
2014. márc. 16. 11:12
 5/92 anonim ***** válasza:
84%
3as vagyok, akkor próbálj nem törődni vele, ha változtatni nem lehet rajta, hidd el a nők nagy részét szerintem nem zavarja :) 37n
2014. márc. 16. 11:14
 6/92 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2014. márc. 16. 11:28
 7/92 anonim ***** válasza:
75%

Istenem má egyesek mekkora fasszal vannak megáldva én meg nyomorkodom a 13 cm.

Figyelj örülj neki hidd el szívesen cserélnék veled.

2014. márc. 16. 11:31
 8/92 A kérdező kommentje:
30 vagyok.
2014. márc. 16. 11:32
 9/92 anonim ***** válasza:
78%

13 cm vagyok.

Kérdező ne akard elrejteni legyél rá büszke és vállald fel.

Én jézuskától szoktam kívanni,hogy nagyobb legyen.

Álomfasszal rendelkezel.

2014. márc. 16. 11:43
 10/92 anonim ***** válasza:
70%
És irigykedek is rád.
2014. márc. 16. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!