Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm anyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.

Alig egy hónapja történt az egész.

Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.

Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.

Nem előzmények nélkül történ.

Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).

Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.

De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.

Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.

Egyébként már nincs férje, elváltak.

És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.

Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.

Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.

Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

2009. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
59%
Akkor is szarul csinálta a kérdező. mivel folyamatosan hergelte a jónépet a suttyó kommentjeivel, így nem reprezentatív az eredmény, ami az emberek reakcióját illeti. nem így kellett volna csinálni. ha a kérdező nem provokálja a netes társadalmat a közbeékelt hsz-kal, akkor a válaszok is kevésbé lettek volna indulatosak.
2009. júl. 2. 18:44
 82/88 anonim válasza:
59%

Akkor elnézést már hogy írtam...meg se szólalok :S

Amúgy beleolvasgattam a válaszokba, de semmi kedvem sem volt több mint 70-et kielemezgetni.

2009. júl. 2. 19:41
 83/88 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Szerinted az prűd aki tiszteletben tartja a párja érzelmeit és nem dugja meg az anyját? Hát, ha ez így működik, akkor én nagyon prűd lehetek. Amúgy mit vártál? Simogassa meg minden válaszoló a buksidat ezért a nemes cselekedetért? Remélem legalább védekeztél és nem ejtetted teherbe az anyját.
2009. júl. 5. 16:36
 84/88 anonim ***** válasza:

hahhó ;)

véletlenül találtam meg ezt a kérdést és persze látom, hogy már rég lefutott téma, de nem bírom szó nélkül :)

ha adhatok egy tanácsot a kérdezőknek: jobban bejött volna a tanító célzatú átverés, ha a lány szerepét vettétek volna fel :/ így sajnos egy abberált ember provokáló viselkedése jött át, ahogy már írták többen is és így nem jogos a felháborodásotok. Ha a 16 éves csalódott lány 'ír', a többség segítő szándékú hozzászólókból állt volna, ahogy ti elvárjátok... sajnos ez most nagyon, de nagyon nem jött be :( a legtöbb támadó hangvételű válaszadó megsajnálta ezt az átvert lányt és a védelmében fordultak agresszióval a fiú és az anya ellen és persze még hozzájuk csapódott a szokásos 10%, akikről ti beszéltek, hogy általában írogatják a használhatatlan válaszaikat a fórumra, de azokkal meg nem kell foglalkozni. Tényleg nem bántani akarok, de legközelebb a másik oldalról próbáljátok megközelíteni a dolgokat. Nah, minden jót ;)

2010. márc. 5. 19:34
 85/88 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kis kérdés volt, még így 1 év után is élvezet volt végigolvasni. Amúgy érdekes elgondolkodni azon emberek, hogy ti mit tennétek a szereplők helyében, ha ti lennétek az anya, a lány, vagy a kérdező.
2010. jún. 4. 16:07
 86/88 anonim válasza:
Adj egy pacsit! :DD
2011. nov. 21. 12:28
 87/88 anonim válasza:
ok
2021. dec. 17. 17:18
 88/88 anonim válasza:
Csúnya
2023. nov. 8. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!