Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm anyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.

Alig egy hónapja történt az egész.

Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.

Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.

Nem előzmények nélkül történ.

Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).

Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.

De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.

Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.

Egyébként már nincs férje, elváltak.

És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.

Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.

Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.

Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

2009. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
31%
Nezd meg a lanyat, vedd el az anyjat. Hat te igy alkalmaztad, mit mondjak, a tettekert vallalni kell a kovetkezmenyeket...SZAKITS a lannyal, de surgosen, es egy kicsit gondolkozz el azon, h ez nem egy jo dugas volt, hanem annal sokkal ocsmanyabb dolog. Na de nem blamallak.
2009. júl. 1. 19:27
 32/88 anonim ***** válasza:
53%

a kérdező is szánalmas,én mégis inkább a lány édesanyját hibáztatom!

undorító,egyszerűen rosszul vagyok ennek a hallatán is, egy utolsó ku..a-_-

ne szólj a lánynak , tudod! Kegyes hazugság...ha megtudná hogy az megdugtad az anyját , szerintem abban a percben összecsomagolna és elmenne otthonról...na és vajon akkor mihez kezdene? tönkre tetted szegény lány életét! hagyd ott, az anyjának meg ne mondj semmit.egyenes undorító ez az egész!

2009. júl. 1. 19:29
 33/88 anonim ***** válasza:
8%
19.21: ha a 19.13-ra gondoltál akkor igen. :-)) De az szerintem nem egyszeri alkalom volt, nagyon tetszünk egymásnak, és nem csak kefélni szeretném, ill. ő sem csak AZT szeretné, attól romantikusabb, Majd kitalálunk valamit, bár még nem tudom mi legyen.
2009. júl. 1. 19:31
 34/88 anonim ***** válasza:
82%

Hát öcsém ásd el magad a felfogásoddal meg a bnőd anyjával együtt...19 évesen hogy lehet ennyi eszed. Egy marék döglött lepkének több van, ne is haragudj. A szomorú az az ebben az egészben hogy nem magaddal b@szol ki -ami mellesleg rádférne...- hanem bnőddel. Sajnálom őt, hogy ekkora patkány f@szija van. És pont 16 évesen majdnemhogy a változókorban... El ne mondd neki hogy mi volt. Te belegondoltál abba hogy mi lenne ha bnőd a hátad mögött heggesztene apáddal? Neked az qrva jó lenne nem? Ehelyett meg itt dagasztod a melled hogy mekkora fasza gyerek vagy hogy lefeküdtél \'anyósoddal\'. Komolyan mondom az ilyem embereket kellene fejbelőni. Önző f@sz.

És szerintem teljesen igazam van.

21/F

2009. júl. 1. 19:33
 35/88 A kérdező kommentje:

Dilis? és olasz tanár???............ te vagy a dilis b.meg.

............ egyébként a nyelv-tanárnők tényleg "jól bánnak a nyelvükkel".

2009. júl. 1. 19:34
 36/88 anonim ***** válasza:
76%
Süt róla, hogy mekkora kamu.. :// Máskor találj ki eredetibbet.. Ez már lejárt lemez.
2009. júl. 1. 19:34
 37/88 anonim válasza:
61%

Szerintem is elég gázos a dolog.

De, én már csak azért is elmondanám a lánynak a szakításod okát, hogy tudja csak meg, hogy milyen anyja van, mert legközelebb mi a garancia, hogy nem vet szemet a ,,barátnőd" újabb barátjára??

És szerintem nem is szeretted igazán ezt a lányt, ha képes voltál ilyet megtenni vele, na nem mintha az anyját nem tartanám ugyanúgy hibásnak, és képzelem neki mennyit jelent a lánya boldogsága, élete.

L/20

2009. júl. 1. 19:39
 38/88 A kérdező kommentje:

19:34 ok máskor jobban igyekszek.

Ring-Ring-Ring............................. hallottad? Szaladj, fellőték a pizsit. Vár anyuci.

2009. júl. 1. 19:41
 39/88 anonim ***** válasza:
65%
Még mindig 19.13: Azt hiszed ez keménnyé tesz??? Egyébként ha tényleg szeretnéd a barátnődet mutatnál némi megbánást. És helyesen írni sem ártana megtanulnod a "Szakítcsak" nevű szó nem létezik barátom. Anyuka meg eláshatja magát. Ráadásul a saját lánya...jézusom.... Az én "barátnőm" legalább tudta, hogy nekem nincs senkim. Ha lett volna sose bújik oda hozzám, stb... Milyen világ ez...
2009. júl. 1. 19:46
 40/88 anonim ***** válasza:
67%

Ring-Ring-Ring...... hallottad? Szaladj, fellőték a pizsit. Vár anyuci.

Őt is megdugod majd? :)

2009. júl. 1. 19:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!