Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.
Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.
Alig egy hónapja történt az egész.
Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.
Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.
Nem előzmények nélkül történ.
Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).
Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.
De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.
Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.
Egyébként már nincs férje, elváltak.
És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.
Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.
Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.
Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

Nem volt kedvem végig olvasni mindet, mert valjuk be elég sok komment érkezett, és a sok kis idióta broki válaszaira nem vagyok kíváncsi, sem az álszent f@szokéra, meg a kis f@szverő jancsikákéra sem. A féltékeny csajokról meg ne is beszéljünk.
Mivel ha normális választ adok akkor is lehúznak így már sz@rok az átlagomra. :D
A lényeg, szerintem jó döntés volt. Én is lefeküdtem volna vele, főleg ha tényleg olyan jó nő ahogy mondod. Ki nem hagytam volna, sőt nem férfi aki kihagyja. Erről szól az élet. Sok álszent kis kukinak üzenem, hogy csak a szátok jár, ugyan úgy dugtátok volna, mint a lopott biciklit.
Eleve nem egy 16 évessel kellett volna kezdeni mondjuk. Azok csak a seggüket rázzák, de mögötte semmi értelem. Persze, hogy rámoccansz egy kívánatos érett nőre. Én is ezt tettem volna a helyedben. A kis csajt valószínűleg nem szeretted igazán, mert amúgy tényleg nem csaltad volna meg, az meg hogy kivel lényegtelen. De azt én is vallom, hogy akibe szerelmes vagyok azt nem csalnám meg. Ettől függetlenül abszolút vállalható a tett. És a következmények? Ehhj miről beszélünk? Mindenki magában rendezze le a dolgokat. Az anya is meg te is, ennyi. Ettől függetlenül a tanácsom a következő. Tartsd meg mindegyiket, az anyát is meg a csajt is. Ha jól játszod ki a lapokat simán összejöhet egy hármas ... hmmm anya lánya szex ... ez egy álom. Szóval csak hajrá :D
És akkor most lehet lepontozni, hagy élvezkedjetek ti is :D

Hát én a helyedben elmondanám a barátnődnek, hogy lefeküdtél az anyjával, és milyen jó volt vele, és hab lenne a tortán, ha beszállna harmadiknak. Aztán várod a reakciót: ha belemegy, örülsz! Ha nem, akkor csak bevágod, hogy HAHA ÁPRILIS BOLONDJA!
Viccen kívül: szerintem kussolj, és addig üsd a vasat amíg meleg;)

Úristen! Mikor megláttam ezt a kérdést nem hittem a szememnek, mik vannak! Valóban ekkora f_sz lennél, hogy ilyet megcsináltál? A drága anyukát inkább meg sem említem, előttem már sokan megtették. Szerintem mindenképpen mondd el a "barátnődnek", hogy mit tettél (ennyit szerintem megérdemel) és örülj ha nem késsel a hátadban végzed, mert én biztos azt tenném, ha elég durván hangzik is. Oké, hogy szerencsétlent megcsalod, na de az anyjával? Ehhez már tényleg pofa kell!
Azt a szerencsétlen lányt sajnálom, akivel ezt tetted...

Kedves kérdező!
Gratulálok! Kihoztad az agressziót az emberekből! Ezért tart ott az ország ahol, mert ilyen emberek vezetik az országot, akik ok nélkül hergelik az embereket. Büszkék lehettek magatokra!

na igen....mire a végére értem az olvasásának kiderült az, amit eleve sejtettem, hogy kamu!!!
és miért sejtettem? mert nem írtál semmit arról, hogy a leányzó anyukája mit mondott, mit javasolt.
csak ezt nem értem, hogy miért nem a humor kategóriába tetted fel a kérdést?

"Kiderült hogy rengeteg szánalmas ember van ezen az oldalon aki nem segíteni, hanem ocsmányolni jön erre az oldalra."
Mit kellett volna segíteni?Mégis mit vártál?Dicsérnek meg helyeselnek majd?Nem tudtad hogy ez milyen reakciót vált ki az emberekből?
Te meg az a fajta szánalmas ember vagy, aki azért jön erre az oldalra, hogy botrányos kérdést tegyen fel, az embereknek felhúzza az agyát, majd otthon röhögjön a gép mögött.

"Tanító jellegű"XDXD
Mi ebben a tanító jellegű?Azt sem tudod, hogy mit beszélsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!