Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm anyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.

Alig egy hónapja történt az egész.

Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.

Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.

Nem előzmények nélkül történ.

Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).

Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.

De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.

Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.

Egyébként már nincs férje, elváltak.

És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.

Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.

Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.

Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

2009. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ásd el magad. A barátnőd anyjával együtt. Elég nagy f*szvadász lehet a nő, ha a saját lánya boldogságánál is többet ér a szex. "Szakíccs" vele, és többet ne is keresd egyikőjüket se.
2009. júl. 1. 18:56
 2/88 anonim ***** válasza:
87%

Minden tett következménnyel jár, ha megtetted, viseld a következményét!

Egyébként rólad,meg az anyjáról is megvan a véleményem,idd a levét ember, sajnálóm a bnődet,nagyon, hogy egy se**gfejjel van együtt..sry, de igazam van!

19/F

2009. júl. 1. 18:56
 3/88 anonim ***** válasza:
80%
ha egy kis korrektség van benned, lelépsz, nem kínzod tovább, és elmondod neki, hogy tudja te milyen vagy, másrészt hogy a drága jó anyukája is milyen. Talán még lesz ideje ( 40-50 év ) kiheverni. Komolyan legalább mondd el neki ennyi legyen benned.
2009. júl. 1. 18:57
 4/88 anonim ***** válasza:
78%

Szeritnem semmiképpen ne mond el h lefeküdtél a mutterjával. mert nem csak a kettőtök kapcsolatát teszed tönkre hanem egy anya lánya kapcsolatot is...

szakítást azt ajánlom. de az anyjával is vigyázz azért.

2009. júl. 1. 18:57
 5/88 anonim ***** válasza:
82%
az anyja hibája nagyrészt, te még szinte gyerek vagy akinek gőze nincs se a becsületről se a tiszteletről, úgyhogy senki nem is várja el hogy értelmi szinteden felül teljesítve megértsd hogy miért probléma amit tettél. ha értenéd akkor eddig is értetted volna, és nem tetted volna meg, úgyhogy nem magyarázom. az anyját viszont érdemes lenne neked megkérdezned, hogy mit szólna hozzá hogyha otthagyná a gyerek emiatt? és a lánynak én simán kitálalnék, hagy tudja meg milyen az anyja, hogy képes volt ezt tenni vele, egy pasi csak egy pasi a sok közül, de anyja az embernek csak egy van, milyen anya az ilyen???:(
2009. júl. 1. 18:58
 6/88 anonim ***** válasza:
82%
azé nem gyerek már egy 19 éves, ha dugni van esze a mérlegeléshez is kell lennie. Az anyjáról nem beszéljünk. Ne tartsd titokban , tégy egy szívességet és világosítsd fel milyen az anyja akiben bízik. Ne titkold. ti se mondjatok ilyeneket. Jobb hazugságban élni? nektek jól esne? 27/L
2009. júl. 1. 19:01
 7/88 A kérdező kommentje:
18:58.......nagyon szexi.
2009. júl. 1. 19:01
 8/88 anonim ***** válasza:
81%
idióta vagy te is. Neked annyi jön le belőle hogy szexi akkor ásd el magad. te érdemelnél ilyen némbert anyának. De ami késik nem múlik, mindeki visszakapja amit adott :)
2009. júl. 1. 19:03
 9/88 anonim ***** válasza:
70%

eszedbe nem jusson elmondani szegény lánynak hogy mitörtént közted és és az anyja közt!

mivel itt nem szapulok senkit így többet nem is írok!

2009. júl. 1. 19:04
 10/88 anonim ***** válasza:
83%

Haha! De vicces itt valaki...

Hát ebből is (és a helyesírásodból is) látszik az értelmi szinted, már bocsánat. Szereted te a barátnődet? Az anyja szereti a lányát? Én szörnyen sajnálom a lányt. Bízik benned, de te átvágod. Bízik az anyjában, az is átvágja. Csak gratulálni tudok mindkettőtöknek. Tanácsot meg nem adok, mert nem érdemled meg, főleg ezután a poénod után.

2009. júl. 1. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!