Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm anyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.

Alig egy hónapja történt az egész.

Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.

Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.

Nem előzmények nélkül történ.

Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).

Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.

De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.

Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.

Egyébként már nincs férje, elváltak.

És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.

Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.

Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.

Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

2009. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
39%

:S Sajnálom azt a csajt.:S A számára két legfontosabb ember cseszett ki vele, amit élete végéig nem tud megbocsátani.

Szakíts vele, és ezentúl messziről kerüld őt, és az anyját is. Ne mondd el a szakítás okát, nehogy el mondd neki, mi történt az anyja és közted! Ezt az anyja majd elmondja, mert gyötörni fogja a bűntudat(ha van valamennyi szíve).

És szégyeljétek magatokat!xD

16/L

2009. júl. 1. 19:14
 22/88 anonim ***** válasza:
80%
Mindenképp el kell mondanod a lánynak hogy miért szakítasz vele!Szerintem te sem gondolod komolyan hogy szakítasz vele és ő nem tudja hogy miért és esetleg magát hibáztatja!!!!Az a nő (aki állítólag az anyja,bár az ilyen nem anya szerintem...) egy büdös k...va!!!!
2009. júl. 1. 19:16
 23/88 A kérdező kommentje:

kamu?????

.......szerinted félóráig túráztattam volna az ujjamat hogy egy raklapnyi phrűd majom, hozzám vágja hogy mekkora segfej vagyok??????????

2009. júl. 1. 19:17
 24/88 anonim ***** válasza:
78%

te meglepődtél rajta hogy nem túl "megértő válaszokat" kaptál?? most komolyan...erre nem nagyon lehet mást mondani, süllyedj a föld alá szégyenedben. ennyi.

egyébként nyilván ha elmondod neki az igazat, akkor biztos meggyűlöli az anyját, de hát ez van, sajnosneki ilyen anya jutott. kegyetlen az élet. akkor is szerintem el kéne neki mondanod, aztán persze eltűnni az életéből örökre.

2009. júl. 1. 19:17
 25/88 anonim ***** válasza:
89%
Már elnézést de sírok a röhögéstől. Elég elképzelnem a szitut...:D
2009. júl. 1. 19:19
 26/88 anonim ***** válasza:
85%
Akkor te vagy a tegnapi Stiffler mama ugye? :D 27/L
2009. júl. 1. 19:21
 27/88 Odin777 ***** válasza:
33%

mond azt ami igaz félrebasztál egy idősebb nővel aki az osztálytársad tanára v inkább csak bárki a diszkóból és csak lazán az annyjáról egy szót se !!!

sok sikert ha bevállt küld el az anyja telefonszámát ide :

lacieger@gmail.com

2009. júl. 1. 19:21
 28/88 anonim ***** válasza:
66%
19.13-as vagyok: Na ha valaki, akkor én nem vagyok prűd. 38 éves a haver anyja, én 23, és igen lefeküdtem vele mert tetszettünk egymásnak. DE...Ha barátnőm lenne sose tettem volna ilyet bármilyen gyönyörű a haverom anyja, mert tiszteletben tartom azt, hogy a barátnőm nyilvánvalóan szeret, azért van velem, akkor nem csalom meg a hozzá legközelebb álló személlyel. Akkor megálltam volna az egészet, pedig nehezen tudtam volna megállni hidd el. De ennyi tartásnak kellene lenni benned 19 évesen.
2009. júl. 1. 19:22
 29/88 anonim ***** válasza:
48%
Mondd el neki. legalább ennyit tegyél meg érte hogy tudja kivel hányadán áll. Amúgy nagyon megértelek, te is biztos megértenéd őt ha az apáddal entyempentyemezne miközben te suliban ülsz.
2009. júl. 1. 19:23
 30/88 anonim ***** válasza:
4%
Szakíts a csajjal de nem mond el neki mi miatt. Ha meg már szakítottatok én tolnám az anyát de titokban .Nem jó dolog amit műveltél de benned legalább van kurázsi fasza gyerek vagy neked legalább fasz..od van.Most nekem is alakul egy 37 éves kicsit dilis a csaj meg nincs nagyon felnőtt szintet( nem fogyatékos csak komolytalan) de hát tapasztalatnak kell nem család anyának.Ha még egy jó fajta tanárnőddel is sexelnél akor lennél király csávó.Nekem is alakult anno az olasz tanárnő de sajnos vége lett az iskolának pedig ment a flört rendesen még sulin kívül is.Na hát nembaj fiatalkor a trófeákról és a tapasztalatról szól majd 30-35 évesen elkezdhetsz a család alapítáon gondolkodni ha lesz miből.Addig is így tovább.
2009. júl. 1. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!