Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm anyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.

Alig egy hónapja történt az egész.

Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.

Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.

Nem előzmények nélkül történ.

Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).

Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.

De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.

Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.

Egyébként már nincs férje, elváltak.

És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.

Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.

Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.

Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

2009. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
48%
Nekem csak annyi a véleményem rólatok, h szánalmas kis hülye gyerekek vagytok.
2009. júl. 1. 22:40
 72/88 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem szakíts a csajjal, ne mondd meg hogy miért. De az anyjával találkozgass titokban ha ilyen jó nő és úgyis az idősebbek jönnek be!
2009. júl. 1. 22:44
 73/88 anonim ***** válasza:
39%

én nem mernék a bnőm szemébe nézni...

bár ezt se mertem volna megtenni...

sztem mond el a csajnak, mert jobb lesz neki hosszutávon ugy! előbb-utóbb ugyis megtudja, jobb előbb, így még van esély rá, h megbocsát az anyjának, és normális kapcsolatuk legyen... a mostani barátnőmmel (már a menyasszonyom) is történt ilyen, és teljesen kiborult, amikor 5 év utén megtudta... ez 4 éve volt, és azóta egy szót sem vált az anyjával...

szóval jobb most átesni rajta, látva az ő tapasztalatait...

28/F

2009. júl. 1. 22:51
 74/88 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, az az igazság, hogy semmi értelme nem volt ennek az egésznek. te magad provokáltad ki az emberek felháborodását a flegma, cikinus kommentjeiddel. ha ezeket mellőzted volna, kevesebb lett volna a gyűlölködő komment is. persze így is lettek volna szitkozódó hangvételű vélemények is, de ebben nincs semmi meglepő. természetes, hogy kihozza az embereket (legalábbis a normális értékrendűeket) a sodrukból, ha egy ilyen sztorit olvasnak.

mindegy, ezt elkúrtad.

2009. júl. 1. 22:54
 75/88 anonim válasza:
63%
remélem egyszer édesapád vagy a bátyád megtöcsköli életed nagy szerelmét, hogy összeess!!!
2009. júl. 2. 01:17
 76/88 anonim ***** válasza:
59%

Nem kúrták el. Teljesen igazuk van.

Az emberek többsége azért jön ide, hogy mentális maszturbációt hajtson végre, hogy kieressze a frusztrációját, utálkozzon, gyűlölközzön, lenézzen másokat.

Nagyon kevés itt az olyan user, aki valóban segíteni akar és sajnos az, aki segíteni akar is sokszor féligazságokat ír le, vagy félrevezeti a kérdezőt, még ha nem is szándékosan.

Az már más kérdés, hogy a legtöbb itt feltett kérdést egy tudatlan ember is percek alatt eldönthetné egy Google kereséssel, meg hogy a kérdések 90%-át már föltették számtalanszor, csak az oldal keresőjét kéne használni, na de nem erről volt szó.

2009. júl. 2. 01:21
 77/88 anonim ***** válasza:
49%
Tök jó ötlet volt. Én is sokszor tapasztaltam már hogy valaki kérdez (pl meleg) és kap egy halom értékelhetetlen nem is tudom milyen választ. Akkor az minek ír, aki nem tud segíteni? Vagy pl a megcsaltam a feleségem, megbántam téma...Ott is egy halom leszólás, de semmi épkézláb tanács. Ez már engem is idegesít ezen az oldalon. Számalamasak itt egyesek. Idejönnek sokan tanácsért, mondjuk esetleg végső lépésként, ti meg küldtök neki egy csomó f_ságot. De könyörgöm, azt meg minek???????????? Én gratulálok kérdező!!!
2009. júl. 2. 13:07
 78/88 anonim ***** válasza:
35%

Az előzőnek : ilyen helyzetben mégis milyen tanácsot lehetne adni a kérdezőnek? elkúrta, mindenki azt egye meg amit megfőzött...ha képes volt megcsalni a feleségét, vagy megdugni a barátnője anyját meg amik még vannak akkor vállalja a felelősséget! Ő volt a hülye és még mi segitsünk nekik kimászni a szarból? Sajnos ez nem így működik:)

Kérdezőnek: ne légy felháborodva amiatt hogy szapultak téged/benneteket , egy rendes tisztességes emberből ezt a reakciót váltja ki a kérdésed!

Amugy a kislánynak : Tényleg megdugta anyád;)

2009. júl. 2. 16:15
 79/88 anonim válasza:
35%

Már nem azért de most mit szitkozódtok itt össze-vissza?

Lehet hogy nagy hülyeséget követett el az illető,de azért na ,csak ne kívánjuk már neki a halált,

Igazából ezt neki kell elviselnie és átélnie....

Én erre csak annyit tudok mondani hogy ezt te neked kell megoldani.Előbb kellett volna gondolkodnod.Most viselned kell a következményeket,ha tetszik ha nem.

2009. júl. 2. 18:35
 80/88 anonim ***** válasza:
71%
Azért az tök vicces, hogy már kb 15 kérdéssel ezelőtt elmondták, hogy kamu a kérdés, és még mindig akad olyan "művelt" ember, aki osztja.
2009. júl. 2. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!