Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátnőm anyjával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátnőm anyjával. Most mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Berátnőm 16 én 19,töb mint féléve járunk.

Alig egy hónapja történt az egész.

Ott aludtam náluk. Jóval korábban elment mint én mert órája volt.

Ezután kimentem a konyhába enni valamit ott összefutottunk anyukájával aki annak ellenére hogy 35éves olyan mintha 25-lenne. Gyönyörű szép nő, nagyon jól tartja magát........... szőkés barna haj, formás fenék, cici, stb.

Nem előzmények nélkül történ.

Mindig volt valami. Néha úgy mentünk el egymás mellett hogy végig simogattuk egymást, vagy ültem a fotelbe tv-tnéztem és az ölembe ült (persze amikor nem volt ott senki).

Sokat beszélgettünk és mondott olyanokat hogy: "nagyon jó izlése van a lányomnak a fiúkterén," kár hogy nem 1-évvel ezelőtt találkoztunk, stb.

De azt sose gondoltam volna hogy ezt tesszük.

Nem akarom rá fogni én is benne voltam a dologba már nagyon kívántam és megtettük............. leírhatatlan érzés volt, isteni.

Egyébként már nincs férje, elváltak.

És csak egy lánya van mindössze....... a b.nőm.

Aki nem hiszem hogy sejt valamit de nem lenne számára hihetetlen mert tudja hogy mindig is vonzotak az idősebb lányok/nők.

Viszont ezt nem csiálhatom vele tovább.

Szakítcsak vele? Szerintem az lenne a legjobb, de nem hiszem hogy elárulom az okát.......... senkije se maradna. Mi legyen?????

2009. júl. 1. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
71%
19.27,mekkora s*ggfej vagy......
2009. júl. 1. 19:52
 42/88 anonim ***** válasza:
77%
nekem nics anyám még mielött megkérdeznéd!!!az anyja egy qrv@....te egy s*ggfej vagy.....a barátnödet sajnálom h ilyen emberek közt kell élni...ramélem már ö is megcsalt párszor......b@rom arcú
2009. júl. 1. 19:55
 43/88 A kérdező kommentje:
tiédet mindenkép ha igy folytatod.
2009. júl. 1. 19:56
 44/88 anonim ***** válasza:
26%
Nem mondom h szakíts a csajjal mert már előttem egy páran elmondták.A véleményem az h mond meg neki,ne éljen hazugságban és bízzon egy olyan nőben aki egy(bocs a megjegyzésért)kisfiúval is ágyba bújik ha épp arra van kedve.Amúgy meg jó a figyelmeztetés arra is,hogy ha esetleg később összejön vkivel,be ne mutassa be az anyjának.Neked nincs keresnivalód már mellette,de JOGA VAN TUDNI milyen is az ő anyucikája. Am sok sikert az elmondáshoz,nem lesz piskóta
2009. júl. 1. 20:07
 45/88 anonim ***** válasza:
65%

Elég szomorú, hogy van ilyen ember, aki beírja ide a történetét, majd várja a visszaigazolást, hogy ő mekkora fa*a gyerek, meg hogy értsük meg.Mintha valami trauma érte volna.

Szakíts a barátnőddel, találj ki valamit, de ne mondd meg hogy lefeküdtél az anyjával, mert tönkretennéd az életét.Nagyon sajnálom a lányt.

Te meg szimplán egy h*lye vagy.

2009. júl. 1. 20:08
 46/88 anonim ***** válasza:
73%

Néha muszáj hazudni, hogy másokat ne bántsunk meg, illetve ha az érdekek úgy kívánják.Ez most a lány érdeke, hogy hazudj neki.Mit csinálna 16 évesen?Elköltözne az anyjától, vagy élne vele haragban sok-sok évig?Ha elköltözik hová tudna menni?El kéne tartania magát, mert senki nem fogja.De neki még az iskolában a helye.

Elég kö*ög vagy, hogy ebbe nem gondoltál bele.

2009. júl. 1. 20:11
 47/88 anonim ***** válasza:
55%
undorító és szánalmas. komolyan erre nem tudok mit mondani. szegény lány meg biztos szeret. hogy tehetted ezt?? :O komolyan sokkoló. nem gondoltam volna hogy vannak ilyen emberek a világon.
2009. júl. 1. 20:18
 48/88 anonim ***** válasza:
48%
Senkiházi f@sz vagy öreg hogy tudtad ezt megtenni? De most komolyan! Szégyeld el magad a bnőd anyjával együtt és mind ketten ássátok el magatokat! Szegény lány mekkora egy f@sz a szerelme és az anyja is! Akikben a legjobban megbízik így bánnak vele! :S Hát még ilyet elképesztő mik vannak a mai világban! :( Szegény csaj remélem az utánad következő fiúját nem fogja bemutatni az anyjának mert azt is elfogja venni tőle! :S Milyen anya az ilyen egyébként ha a saját lányával így bánik! Még ilyet! :S Tudod mit szerintem nyugattan kösd fel magad az első fára legalább egy ke..vel kevesebb lesz a világon! :S
2009. júl. 1. 20:18
 49/88 anonim ***** válasza:
77%

ennyi! megértő válaszok :D:D

tess: jól tetted, igazi ember vagy. vedd feleségül az anyját ha már ilyen jól néz ki. nem számit a korkülönbség, 26 év. mi az? semmi. de tényleg. legyél a barátnőd pót apucija és csináljátok hármasban. úgy szép az élet, nem?

u n d o r í t ó v a g y.

egy utolsó szemét.

2009. júl. 1. 20:24
 50/88 anonim válasza:
56%

Az elöttem lévö ironak van igaza...ha megértö válaszokat vársz akkor szállj le erröl az oldalrol mert itt nem fogsz kapni...

a bnödet nagyon sajnálom....

te tényleg ki mutattad a fogad fehérjét h egy igazi seg×fej vagy.....

AZ IEN EMBEREKET FEJBE KÉNE LÖNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. júl. 1. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!