Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedhetnék a vágyaimnak? Én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedhetnék a vágyaimnak? Én nem tartom jó ötletnek.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom (haverom)... Neki már menyasszonya van, de msn-en engem fűz, hogy mikor megyek már fel hozzá meg ilyenek... Úgy konkrétan ki is mondja a dolgokat, hogy mit szeretne, meg tudja,hogy én is akarom... De én olyan kellemetlennek érzem ezt így. Neki ott van a menyasszonya, és igazából őt sajnálnám az egészben... Már csak miatta sem tenném ezt meg... Ugye szerintetek sem kellene? 20/L
2009. máj. 14. 18:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van... Fordított helyzetben lehet, sőt majdnem biztos, hogy nem gondolnának rám...

Köszi!

2009. máj. 14. 19:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Önigazolás?
2009. máj. 14. 19:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

ebbe tudod mi a jo? kiismered a pasikat! nem állítom mind ilyen, de tény hogy ezek működnek a mai világban.(megcsalások) hát minden a helyzettől függ hogy belemész e-

pl én mikor egy olyan pasival voltam akinek csaja volt azért voltam vele mert már nem ment jol a kapcsolatuk és tudtam hogy vége lesz .szoval fűzött engem és belementem. meg már köztük sex se volt.... vagy csak huzodott nekem de nem hiszem, mert azota tényleg nincsenek együtt.

a másik meg az hogy nekem semmi közöm nem volt a csajhoz még csak látni se láttam életembe szoval én nem fogallkoztam vele hogy ott a háttérbe:)

egy idő után idegessé válhatsz ha beleszeretsz mer nem lesz könnyű a sex után beletörödni hogy nem a tied. szerintem.

írj hogy mi lett:)

2009. máj. 14. 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
az más dolog ha ismered a menynaszonyt vagy beszélő viszonyba vagytok stb. akkor ne.
2009. máj. 14. 19:16
 15/21 A kérdező kommentje:

Beleszeretni tuti, hogy nem fogok, bármi is történjen... :D

Még aludnom kell párat erre a kérdésre. :D

2009. máj. 14. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:
80%

amugy ha ez kiderülne.... te lennél a kis hülye ku..va és nem a pasi egy fa..:D mindig a csaj a ku.va:S:S:S

mennyaszszonyna is kimagyarázná amgát. szoval csak titokba!

2009. máj. 14. 19:20
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Ha egy kis emberi érzés van benned, nem teszed!
2009. máj. 14. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
nyugtatgassátok magatokat nyugodtan azzal,hogy nem szereti a menyasszonyát,ha veled nem,majd mással félrekúr,stb stb,.ettől még magatokról ugyanolyan erkölcsi bizoynitványt állitotok ki,az le van szarva,hogy a menyasszonynal milyen a kapcsolata is.Ez csak az véleményem,de szerintem egy nőben ennél legyen már több tartás,hogyha f@szt lát nem bukik rá rögtön,akárhol,akármikor,akárkivel..gátlástalanul.
2009. máj. 14. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
81%
Válassz más pasit .Ennnyi !!!!
2009. máj. 14. 22:26
 20/21 A kérdező kommentje:

Ha valakit érdekelne, akkor megírom... Nem volt köztünk semmi mindaddig, amíg a menyasszony nem szakított a haverommal... visszaadta a gyűrűt...

Ezek után már szabad volt a pálya és megtörtént... és azóta is ugyanolyan jó haverok vagyunk, mint előtte, ha nem jobbak... :)

2009. jún. 22. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!