Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit tenni, anyira kivanom, hogy szinte beleorulok. Mit tegyek? Engedjek a vagyaimnak?
az LY használatád azért bevezethetnéd, mert ez így olyan mintha buta lennél, pedig fogalmazás alapján nem vagy.:)
hát ha eddig azzal hitegetted, hogy szűz vagy, akkor valószínűleg lelombozza majd, ha elmondod, hogy nem. viszont ettől függetlenül el kéne, majd kiheveri. plusz hamarabb ágyba juthatnátok, szerintem 2 hónap is elég, nem kell 5:)
Simán add oda magad, ha kívánod a dolgot. Ezen nem múlik. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki mennyire könnyen kapható. Nincs rossz véleményem arról, aki 1 hét után vagy hamarabb lefekszik velem. Utána is velük maradtam. Viszont aki meg akar váratni azt otthagyom. Pont azért, mert tudom, hogy a lányok is kívánják a szexet és nekem teljesen természetes, hogy szexelünk. Ha valaki ezzel váratni akar, akkor tudom, hogy manipulálni próbál és érettlen. Rosszabb esetben azt is tudom, hogy nem bízhatok meg benne. Harmadrészt találok mást, aki hamar odaadja magát és normális/kedves. Minél idősebb vagy annál kevésbé lesz ez kérdés. 24-25 évesek simán lefeküdnek egymással 1 hétnyi ismerettség után mert ez természetes nekik.
23/F
A többes szám mutatja, hogy nem is gondoltad velük igazán komolyan. Egyáltalán nem magától értetődő,hogy 24-25 évesen mindenkivel egy hét után szexelünk. Akkor kiteszi magát az ember mindenféle lelki görcsnek, ami ebből ered. Lehet te nem, mert neked sikerült tökéletesen elválasztani a hűséges tartós párkapcsolat igényét és a szexet. Nekem a kettő összeforrt. Egy hét után képtelen vagyok hűséges, életre szóló párkapcsolatot kialakítani, ezért szexelni is. Akkor sem, ha kívánom.
Valószínűleg mi nem értjük meg egymást, mert neked jó sok felszínes partnered lehetett (vagy csak néhány, de nem tartós), nekem meg csak a férjem van, volt és lesz, már 15 éve, mint egyetlen szexpartner. (A félreértések elkerülése végett teljesen elégedett vagyok a szex-szel, szeretem és többet kaptam tőle, mint valaha is reméltem.)
kedves lányok akik odavannak, hogy mennyire othonvannak a pasik fejében. :) szeretettel közlöm, tényleg nemkell 5 hónapot várni ahoz h a oasi ne gondolja könnyen kaphatónak a lányt. szerintem ez is mindenkinél más, de 1-2 hónap tökélete sztem.
a kérdezőnek: szeritnem el kéne mondani neki, majd kihevei, bár ugy vettem ki a szavaidból, hogy eléggé beleélte magát, hogy szüzecsével lesz dolga.. (bár nemértem ezt ahozáálláásst: "azt szeretne ha sohasem felejtenem el" de ha nem mondod el, akk ott derül ki, és az cikisebbb..
Ez a baj a mai fiatalokkal(nem mintha én öreg lennék), hogy mindentől félnek és ez a félelem szüli a hazugságokat. Féltél elmondani neki, hogy szűz vagy ezért hazudtál, félsz lefeküdni vele, mert félsz hogy ellaposodik a kapcsolat a szex miatt. Hagyd a félelmeket. Nézz szembe mindennel, mond el neki és ha nem sértődik meg rajta akkor feküdjetek le ha úgy érzitek és ne féljetek többé. Azért bizonyos félelmeknek engedni kell szóval védekezzetek :)
21\F V.Dániel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!