Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok mit tenni, anyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok mit tenni, anyira kivanom, hogy szinte beleorulok. Mit tegyek? Engedjek a vagyaimnak?

Figyelt kérdés
Van egy baratom, akivel meg csak 2 es fel hete jarunk..... Jovoheten lenne alkalmunk egyuttleni ugy, de nem tudom mit tegyek... Nagyon romantikus fajta, van benne egy kis noi hajlam is, mindenhova eljon velem, meg vasarolni is elkisert mult heten, szoval egyszoval imadnivalo! O komojan gondolja ezt az egeszet (allitolag) es nagyon megszerettem, oszinten ijen kis ido alatt meg senkinek sem sikerult enyire levennie a labamrol! akarhanyszor talalkozunk mindig ojan aranyos velem, puszilgat, olelget stb. Mindenben ojan tokeletes, ojan mind amijen pasira vagytam! :) Igazabol o ugy tudja hogy en meg szuz vagyok, pedig nem, az elozo baratommal lefekudtunk 7 honap utan, aztan 8honapra szakitottunk is. de ezt senki sem tudja! es eppen ezert szerintem furcsa is lenne ha most megtennem, tuti eszrevenne, de ha megnezzuk akkor nekem lenne nagyon jo, meg minden, viszon tul hamar odaadnam magam neki, es aztan mar lehet h meg is unna... ha viszon varnek vele, gondoltam ojan 4 es fel honap utan 5 honap utan lefekudni vele, akkor mar az eleg ido lenne. szerintetek mit tegyek? nem szeretnem neki elmondani hogy nem vagyok mar szuz, anyira keszul az elsore (nem erolteti se semmi, neki nem az a fontos (ahogy o mondta)) azt szeretne ha sohasem felejtenem el az elsot, es ha most elmondanam neki, szerintem nem esne neki jol, meg meg lehet hogy meg is sertodne, szeretnem a segitsegeteket kerni, tudom hogy kicsit hulye a kerdes, de nem tudom mit tegyek! amugy a fiu 19, en meg 17\L bocsanat ha kicsit erthetetlen! :) Elore is koszonom a valaszokat! :)
2009. nov. 23. 23:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! talan tenyleg el kell mondanom neki.... :(
2009. nov. 24. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!