Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedhetnék a vágyaimnak? Én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedhetnék a vágyaimnak? Én nem tartom jó ötletnek.

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom (haverom)... Neki már menyasszonya van, de msn-en engem fűz, hogy mikor megyek már fel hozzá meg ilyenek... Úgy konkrétan ki is mondja a dolgokat, hogy mit szeretne, meg tudja,hogy én is akarom... De én olyan kellemetlennek érzem ezt így. Neki ott van a menyasszonya, és igazából őt sajnálnám az egészben... Már csak miatta sem tenném ezt meg... Ugye szerintetek sem kellene? 20/L
2009. máj. 14. 18:30
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Ne tedd. Mit tennél ha a Te hátad mögött zajlanának ilyen dolgok? Biztosan neked sem esne jól. Jó tanács: szerintem ne.
2009. máj. 14. 18:34
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Menj fel...

Aztán gondolj bele mi lenne fordított esetben,ha Te lenél a menyasszony!Ilyen okosak meg miért jegyzik el a barátnőiket!

3/21 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj ne foglalkozz olyan pasivel akinek van barátnője, élettársa, menyasszonya, felesége... Főleg ha csak a szex miatt! Ne légy már szemét a másik nőhöz, neked hogy esne ez??? Még ha nem is tudna róla, és soha nem tudná meg, akkor se tedd! Gusztustalan lennél!
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
*lennél
2009. máj. 14. 18:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd!! Bár ha a vőlegény meg tudja csalni a menyasszonyt, akkor megteszi vagy veled, vagy mással..És gondolj csak bele! Mi történne, ha kiderülne? Mit gondolnának rólad?
2009. máj. 14. 18:39
 6/21 anonim ***** válasza:
72%

Biztos le fognak pontozni, de nem érdekel.

Szóval: Ha így áll hozzá a barátnőjéhez, bocs menyasszony akkor tuti nem szereti igazán. Nem te vagy az egyetlen nő a világon, ha te elutastod, akkor megy máshoz. Ha meg akarja csalni, akkor ígyis-úgyis megfogja. Nem veeld, majd mással. Nem tudom hogy komoly kapcsolatot akrsz-e tőle vagy csak szexet. Ha az utóbbi, akkor menj bele , sztem. Kedves tőled hogy gondolsz a másik lányra, de ha nem veled, akkor mással fogja megcsalni. Szóval már miért ne lenne jó neked is? :) Ha komoly kapcsit akarsz, akkor gondjol arra hogy ha elhagyja ezt a lányt, összejön veled, 1-2 év múlva téged akar majd megcsalni. Szóval, ha érzed hogy bele tudnál szeretni, akkor hagyd! Mindenképp, mert csak nekd lenne rossz.

2009. máj. 14. 18:42
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

Menj fel hozzá!

Olyankor, amikor ott a menyasszonya is. Ültesd a gép elé, és mutasd meg, miket irogat neked az az aljadék!

2009. máj. 14. 18:44
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
18:42 és de neked nem lenne lelkifurdalásod??? mert nekem lenne
2009. máj. 14. 18:47
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Egyesek nem vették észre, hogy mit írtam... Hogy ezt szemétségnek tartanám a menyasszonnyal szemben...

Viszont abban is igazatok van, ha nem velem, akkor mással...

Meg attól is félek, hogy ha megtörténne a dolog, akkor már nem lennénk olyan igazi haverok, esetleg teljesen el is fordulna tőlem...

Köszi még egyszer!

2009. máj. 14. 18:54
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem lenne... ez egy ilyen világ. ébredj fel. Azt nézd neked mi a jó, ne egy vadidegennek. Attól hogy a menyaszzony még nem biztos hogy ő az igaz neki. És ha te vagy az??? Próbáld meg, mit veszthetsz?

Amúgy meg, szted a másik csaj ha a helyedben lenne gondolna rád? Na, erről van szó.

2009. máj. 14. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!