Hogy engedhetnek meg ilyet a fővárosunkban?
Ébresztő!
Ez már a szép, új világ...
Miért hívná? Nem ártanak ezzel senkinek.
Először mindenkinek a saját háza táján kéne söprögetnie, érdekes mód én soha nem néztem ilyen videókat, te meg még linkelgeted is egy ilyen forgalmas oldalon... Ilyen fétissel nem hiteles erénycsőszt játszani.
Komolyan mondom, ugrálnék az örömtől, ha a fővárosunknak ez lenne a legnagyobb problémája. Másrészről valóban nem ártanak ezzel senkinek. Bár én a környéken jártam suliba, lehet nagyot néztem volna, ha találkozom ilyennel, hogy hát ez meg mi..
Egyébként tényleg, az a baj, hogy meztelen a lány? Nézz meg egy divabemutatót, ott is kb. meztelen modellek vannak. Az meg, hogy ilyen megalázó helyzetbe belemegy, az ő dolga. Láttam már rosszabbat is a budapesti utcákon.
"te meg még linkelgeted is egy ilyen forgalmas oldalon... Ilyen fétissel nem hiteles erénycsőszt játszani."
Jó kis propaganda a felvétel készítőinek, szereplőinek és az oldalnak, tán csak nem ez volt-e a célod?!? Benne vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!