Hogy engedhetnek meg ilyet a fővárosunkban?
2011. jún. 10. 13:13
21/28 anonim válasza:
Egy meztelen csaj látványa miért lenne rossz? :)
Nekem se szimpatikus, amit csinálnak, de nem kell rögtön rendőr után kiabálni. :)
22/28 anonim válasza:
Mit rinyál itt a sok álszent, meg vidéki!
Szodoma és Gomora!
Ha egy metromegállóban csinálnák, a többség meg sem állna bámészkodni. Simán lesz*rnák. Persze biztos akadna, pár akciósnyugdijas banya aki ugyanazt csinálná, mint egyesek itt.
23/28 anonim válasza:
Én jobban kiakadok azon, amit a kupolás cirkuszban (Kossuth tér 1-3), meg a kapcsolódó intézményekben művelnek.
24/28 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott, ti sosem fogjátok megérteni a mi (budapestiek) lelkivilágnunkat, hogy nekünk mi normális mi nem.
25/28 anonim válasza:
Bár visszataszítónak találom, igazából nem magam miatt kifogásolom, csak vannak gyerekek is. Vagy manapság ennek már nem nagyon van jelentősége?
26/28 anonim válasza:
24. válaszoló!
Mire gondolsz, mint budapestiek lelkivilága?
Én budapesti vagyok és szörnyűnek találom. 18-as kommentet én írtam.
Vagy konkrétan mire gondoltál?
27/28 anonim válasza:
arra, ami nekünk természetes, az másnak már szabadosság lehet
28/28 anonim válasza:
És ami nektek természetes az jó is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!