Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engedjek a vágyaimnak, Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a vágyaimnak, Te engednél?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok,és megismertem egy férfit,akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Ha ránézek, egyszerűen kívánom a szemét,a száját,a kezét,mindenét. De semmi ilyen célzást nem tettem neki, nem akarom,hogy egyéjszakás,elkapkodott valami legyen az egész.Azonban van párom, közel egy éve, akivel ilyen téren már kezdünk elhidegülni, a problémákat nem lehet vele, nem tudom megoldani. Érdemes engedni a kísértésnek az idegen iránt? Vagy ez múló fellángolás,ha megkapom elmúlik és ne rúgjak fel érte mindent?
2009. júl. 27. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed a már meglévő kapcsolatodat nem lehet megmenteni akkor engedj a csábításnak.
2009. júl. 27. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Énis pont ebben a szituációban vagyok,kíváncsi lennék mik a válaszok. Egyet tudok hogy bármennyire fáj a másik iránti vonzalom,van mikor őrült jó érzés.
2009. júl. 27. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Engedj, ha a másik fél is akarja és te is tényleg akarod, és valóban elhidegültetek a másikkal egymástól.

DE ELŐTTE SZAKÍTS A MOSTANI PÁRODDAL! Ha megcsalod, még meg is alázod őt! Nehéz lesz, de legalább nem csalod meg.

2009. júl. 27. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne rúgd fel! Egy év az még nagyon kevés, szerintem csak hosszabb hullámvölgy. Nekem is volt ilyen a párommal, egyszerűen nem kívántam, idegesített minden amit csinált, untam. Tartott vagy 3 hétig, aztán elmúlt és jobban szeretem, mint valaha, és a szex is minta 100-szor jobb lenne. Beszéljétek meg a gondokat, várj még vele. A másik fickó valószínűleg fellángolás, de ha vársz és még mindig ugyan úgy marad minden és nem tudod megoldani a pároddal, akkor is megérdemel annyit szerintem ,hogy nem szarvazod fel,hanem normálisan elváltok és akkor lehet valami a másik pasival. De ne kapkodd el a dolgot szerintem.

21/L

2009. júl. 27. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Voltam ma a "másik pasinál", tényleg csak ismerkedünk,még csók sincs,tisztelem ennyire a páromat,és próbálom magamban tartani a vágyaimat. A párommal május óta rossz a kapcsolat, nem csókol meg, sokszor mondja,hogy idegesítem, csak ha kedve van akkor bújhatok hozzá, sehova nem megyünk együtt,és belátta ő is,hogy csúnyán beszél velem,de nem tudja miért,és hogy tudja, jobb férfit érdemlek. Ez igaz,senki sem érdemli meg ezt a bánásmódot. De valami összetart vele. Az újjal úgy beszéltük meg,kilépek a kapcsolatomból,és pár napot vele leszek,hogy tudjam mit szeretnék, ő tényleg mindent tolerál. Szerintetek jó ötlet lenne ez?
2009. júl. 27. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
mindennemű rosszakarás nélkül: 20 évesen max nagylány vagy.
2009. júl. 27. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!