Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közel engednél magadhoz olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel engednél magadhoz olyan pasit aki már foglalt?

Figyelt kérdés
"közel"-ezt úgy értem csók,szex....
2011. aug. 2. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem.

18L

2011. aug. 2. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Gyűlölöm az ilyen nőket, akik mások kapcsolatába másznak bele, úgyhogy soha nem lennék ilyen. Voltam én már eleget ilyen háromszögben, én voltam az, akit megcsaltak (egy fél faluval). Gondolj a harmadikra, és hogy neked hogy esne?
2011. aug. 2. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Még ha bejönne akkor sem, de így hogy nem tetszik. Nekem pont aktuális. Ráadásul munkatárs.
2011. aug. 2. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog. Ha már valakivel csókolózok, illetve szeretkezek, az legyen az "enyém" teljes egészében. Továbbiakban meg teljesen egyetértek az előző válaszolóval, tényleg undorító más kapcsolatába belerondítani.
2011. aug. 2. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
nem.. de nemértem h ebbe miért a nők a hibásak.. ha pl. egy nő közel engedi magához.. a pasit aki foglalt... a pasi a hibás.. ha nője van.. akkor foglalkozzon vele. ne más nővel... ennyi
2011. aug. 2. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem arról van itt szó, hogy csak a nő lenne hibás, természetesen a pasi is az, de ő lenne itt a fölösleges harmadik, akinek eszébe sem kéne, hogy jusson olyasmi, hogy lefekszik egy kapcsolatban élő férfival.
2011. aug. 2. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

Ha normális a nő és nem egy gerinctelen kis k.rva, akkor nem mászik rá valakire aki foglalt.

Ha a férfi pedig nem egy hímringyó ribanc f.sz, akkor nem megy más nők után, ha van valakije.

2011. aug. 2. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:

én nem engednék közel magamhoz ilyet, viszont kíváncsi vagyok egy ember válaszára ezzel kapcsolatban úgy, hogy én vagyok az aki kapcsolatban van. persze nem tennék vele semmit, akármit is válaszolni, de akkor is érdekel hogy ő hogy tekint rám. jó kérdés.

18L

2011. aug. 2. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem. Elküldeném az anyjába, hogy mit képzel, hogy csalni akarja a barátnőjét/feleségét, ráadásul még én legyek az a a bizonyos 3. >.<

16/L

2011. aug. 2. 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:
NEM. Most épp próbálkozna egy, de esélye sincs. Én nem leszek az ék a kapcsolatában akár mennyire is rosszul áll a szénájuk.
2011. aug. 2. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!