Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?
eric_one válaszára.
Látom tudod forgatni a szavakat ez nem vitás, de azért valahogy nem érzem teljesen pontosnak.
Az emberek nem azért vívódnak a melegséggel kapcsolatban mert a lelkiismeret és a "gonosz" szól, hanem mert azt nevelték belénk, hogy ez rossz. És ezért vívódnak az emberek mert ami nekik jó arra azt mondják hogy rossz.
És igenis lehet kisebbség ez nem nagyon döntés joga én nem mondanám hogy melegség hanem egy hajlam, ugyan olyan mint minden más igen elnyomhatjuk magunkban hosszas évek alatt pszichológussal lehet majd család és stb. De ez más dolog. Kisebbséget nem csak etnikumok alakíthatnak, kisebbséget vallások is kisebbséget bármilyen érdekcsoport alakíthat. És azért nem jó amit mondtál, mert a kövéreknek, a termelőknek, demokráciában pl parlamentben is politikai pártoknál gyakran szokták mondani a többség ezekből a kisebbség ezekből áll. Szóval így az LMBT (elnézést ha rosszul írtam) emberek is alakíthatnak saját érdekeik képviseletében. Ha ezek nem lennének senki nem képviselné (független a melegektől) az ő érdekeiket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!