Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Homoszekszuális vagyok,18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hát pár napja lettem 18 éves és meleg vagyok csak ezt senkinek nem modtam még el és nem tudom mit csináljak mondjam el vagy játszam tovább a hetero szerepemet? veszem észre hogy kezdek depressziós lenni amit ennek köszönhetek hogy nem mondom el és csak magamba tartom. Jó családban élek, akik szeretnek és pont ezért ennyire nehéz. Tudom hogy igy nagyon nehéz lenne élni(folytonos gúnyolás, meggyalázás, lenézés), de ezek engem nem érdekelnének ami nekem fontos hogy a családomnak milyen negatívuma lenne ebből (barátaik mit szólnának, munkahelyükön..meg minden). Aztán ezek után el e fogadnának és legalább egy picit szeretnének e . Ami végett még nehéz hogy nincs testvérem (egyke vagyok), és akkor ki hozza majd az unokákat....nem tudom nagyon nehéz, de mégse élhetem le így az életem. Tanácsot kérek. A sértések nem érdeklenek! :)
2011. júl. 20. 01:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb,ha elmondod,mielőtt bele őrülsz,de szerintem elég,ha csak szűlöknek,és a barátaidnak árulod el,szerintem a munkahelyedet emiatt ne kockáztassd meg,amúgysem tartozik az ott levőkre,nyilván a szüleid rosszul fogják fogadni,de idővel elfogjék fogadni,muszáj lesz.igen,az tény,hogy megfog változni a kapcsolatotok,de a szülő nehogy már emiatt dobjon ki,voltaképpen nem te tehetsz erről,de amint előttem is leírták már először az anyudnak mondd el,mert ha utána sorra kerül apud,akkor már ő is megtud védeni,és akkor sokkal jobb lesz,vegyél bátorságot,hisz nem élheted hazugságban az életed,és ők sem.
2011. júl. 20. 16:41
 22/62 A kérdező kommentje:
nem az én munkahelyemről van szó mert én még tanulok a szüleiméről, de az igaz hogy nem kell nekik tudniuk. Azt tudom hogy ha elmondom nagyon nehéz lesz egy ideig, de én ettől az idötől félek--nagyon--. És nekem is nagyon fáj mert voltaképpen mindennap hazudok nekik, nem is szándékosan de igen!
2011. júl. 20. 22:51
 23/62 A kérdező kommentje:
A film nagyon jó volt :) csak azt az egyett nem értettem hogy az apa aztán el e fogadta a fiukat?? hát tényleg drámai film :(
2011. júl. 20. 23:52
 24/62 anonim ***** válasza:
közben én is megnéztem, hát a filmből az jön le, hogy idővel megbékél velük
2011. júl. 21. 00:10
 25/62 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy amikor a fiu fogja az apja vállát és bejön az annya..akkor az apa azt mondja kérlek..és ezzel befejezik ezt a részt aztán azt az erdöset mutassák...de jó film volt ha még van ehez hasonló akkor írjátok meg.. köszíí:))
2011. júl. 21. 11:29
 26/62 anonim ***** válasza:
nem, az apa azt mondja, hogy "adj egy kis időt nekem" :)
2011. júl. 21. 21:19
 27/62 A kérdező kommentje:
Jaj akkor valamit elértettem :)) nem kicsit nagyon :)
2011. júl. 21. 21:45
 28/62 anonim ***** válasza:
Én nem láttam ezt a filmet, viszont ilyesmi témájú a szerelem, pasta, tenger is. Nekem az tetszett. Csak feliratos a film...
2011. júl. 21. 23:08
 29/62 A kérdező kommentje:
Ez meg francia:)) tehát jobb (de a film nagyon tanulságos és jó volt)..majd megnézem azt is:)
2011. júl. 21. 23:19
 30/62 A kérdező kommentje:
:) én is "szeretlek" :)!
2011. júl. 23. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!