Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a
szüleim, mit csináljak?
Ha van kedved írj. Szívesen beszélgetnék veled!
Amúgy meg ha elmondod a szüleidnek, az nem jelenti, hogy a barátok is tudni fogják. Amúgy talán jobb ha nem tudják. Nem kell játszani a csajozóst, csak hallgatni a témáról:)
2011. júl. 20. 08:50
Ha nekem a fiam ilyennel állna elő lehet agyvérzést kapnék. :S Először az lenne a kérdésem "mit rontottam el? Miéééééért?" Aztán lehet megemészteném pár hónap alatt.
Szerintem tényleg ne apáddal tudasd először, mert őt sokkolni fogja.
2011. júl. 20. 08:53
Nem szabad halogatni a dolgot, minél előbb elmondod, annál jobb. Neked sem könnyő, de nekik sem. Ha belegondolok a szülők szerepébe, nekik is meg kell majd barátkozniuk a gondolattal, hogy gyermekük nem átlagos. Viszont ha igazán szeretnek, akkor elfogadnak, és segítenek a homofób társadalommal szemben - biztos vagyok benne.
Neked is jobb lesz, nem kell szerepeket játszanod, megannyi hazugságot kitalálnod, titkolóznod, stb. És még depressziós sem leszel, hanem feltehetőleg egy teljes életet élő boldog meleg férfi!
2011. júl. 20. 10:50
Én most 24 éves vagyok, de még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy elmondjam anyumnak (apum már nincs). Ha esetleg rákérdez (mert szerintem sejti), akkor nem fogom tagadni.
Szóval először mindenképp próbáld felmérni, hogy szüleid hogyan viszonyulnak ehhez a témához, és ha úgy döntesz, hogy elmondod, akkor először anyudnak mondd el! Ha viszont úgy érzed, hogy szüleid a bejelentés után nem támogatnának majd a későbbiekben, akkor inkább várj! Nem kell megjátszani magad, egyszerűen ne beszélj erről! Ha a csajokról faggatnak, mondd azt, hogy most a tanulásra koncentrálsz! Sok sikert!
24/F
2011. júl. 20. 11:08
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
Ezt olvasd el légyszi. A kommenteket is, főleg a végkifejletet.
Én csak azt tudom javasolni, hogy NE mondd el. Kivéve, ha biztos vagy abban, hogy nem lesz nagy gáz. Kis gáz lesz, az normális. :)
És nekem is nagyon szimpatikus vagy, egyetértek 03:41-gyel :) Drukkolok neked!
2011. júl. 20. 11:13
16/62 A kérdező kommentje:
Köszike! tik is nagyon rendesek vagytok hogy így próbáltok segíteni!:) Bocsi nem figyeltem oda.."x". Én is elősször az anyumra gondoltam és amilyen reakciót váltana ki belöle ugy mondanám el az apumnak is. Amugy nem azt várom hogy azonnal elfogadjon és szerressen hanem azt hogy idövel beketörődjön. Ok megnézem lehethogy nem ma de holnap biztos!:) "Teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amig nem gyulolsz, jo helyen vagy.! eza másik baj senkit sem tudok gyűlölni még azt se aki megérdemelné :) 08:53-as elhiszem hogy nekik se lesz könnyű sőt 1000%, de nekem se. Én szívesen elmondanám már de olyan nehéz. tudom hogy szeretnek meg minden de azért ezt megválzoztatja a családi életet. jól volna már ha befejeződne a hetero állszerepem. Az a legnehezebb amikor ismerősök vagy rokonok vagy helybéliek megkérdik, hogy van e már barátnőm meg ilyenek...és akkor elkezdek magyarázodni, anyum vagy apum vagy mindketten ott álnak az a legrosszabb. 11:08- sajnálom, hát még én se tudtam magamat rávenni de érzem hogy igy nekem nem jó, max. 1 vagy 2 évet tudnám igy kibírni hogy magamba tartom. Hát már ahogy írtam nem tudom hogy viszonyulnak ehez a témához mert ilyenről nem beszélünk, de ahogy az összes szülő szerintem nehezen. kovpet- elolvastam amit bemásoltál, láttam a válaszodat hogy majd ilyen kérdésnél mindig bemásolod azt a kérdést...köszönöm meert nagyon tanulságos, mégjohogy nincs tesvérem egy gonddal kevesebb, szerintem max. az apum reagálna így. Hát biztos nem vagyok benne az tuti!! Köszike a válaszokat..ahogy látom 1 picit hosszúra sikerült megint :))
Figyelj. Ha tényleg szeretnek, elmondhatod nekik. Kicsit ki lesznek akadva, egy darabig furcsa lesz nekik, mert ez nekik sztem durvább, mint neked. De el fog múlni a vihar, és utána nem lesz baj. Mellesleg ha lesz barátod, be tudod majd nekik mutatni stb. Külömben meg a gúnyolást és stb-t nem kell felvenni. Ha meg komolyabb segítség kell:
[link] itt találsz embereket meg szervezeteket is akik foglalkoznak a témával. Hidd el, profik vannak ott.
2011. júl. 20. 12:46
Vagy akár itt is:
[link] itt skype-on is adhatnak tanácsokat
2011. júl. 20. 12:48
19/62 A kérdező kommentje:
Akkor majd ott is szétnézek... avval filmemmel kapcsolatban nincs magyarul vagy csak magyar szöveggel?
Nem értem miért olyan nagy dolog amúgy, nekem ha majd sok év múlva ilyet mondana a fiam azt mondanám rá se ránts tesó , jössz egy sörre? ma én állom..
2011. júl. 20. 14:49