Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?
hat szerintam mond el ha bizol benuk,ez szulotol fugg
engem kidobtak mint a macskat szarni mikor kiderult
SP voltam,sziasztok
Borzalmasan nehéz helyzetben vagy! Mégis meg kellene be-
szélni a szüleiddel, megkérni őket, hogy a legszigorúbb
titok legyen ez a családban. Ha pedig lesz majd párod, ne
otthon lakjatok, költözzetek el messzire, ahol senki nem
ismer benneteket! Az utolsó írásjel leütése óta eltelt kb.
10 perc, gondolkoztam. Azt lehetne még, hogy - mivel
egész életedben úgy sem játszhatsz egy szerepet - felvállalni az egészet, csinálni egy nagy bummot, aztán
aki ezek után leszól meg szemétkedik, az úgyis magáról
állítja ki a bizonyítványt! Aztán, mint egy robbantás után, elül majd a por és remélhetőleg élheted az életed
úgy, ahogy szeretnéd! Ne nyomorítsd meg a lelked egy éle-
ten át ezzel a hetero-szereppel! Beleőrülsz! Egyszer egy
nagy robbanás és majd kialakul az új életed! Ne haragudj,
nem tudok jobbat! Bár tudnék!
Az a tarkólövéses meg szégyellje magát! Egy kétségbeesett
fiatalember fordult hozzánk tanácsért, hogy lehet valaki
ilyen érzéketlen szemét! Semmi szükség ilyenekre! Ha oko-
sat nem tud mondani, fogja be a száját! Gyalázat!
Szerintem beszélj a szüleiddel, legelső sorban az anyukáddal. Kérd meg, hogy had beszélgess vele négyszemközt, akár otthon, akár valahol olyan helyen, ahol apukád nem hallhat. Mindenképp először anyuddal közöld, mert ugye az anyák a gyereküket mindenképp támogatják és szeretik, akármelyik nemhez is vonzódik. :) Végy egy nagy levegőt és mondd el, mi a szitu. Beszéljetek róla, aztán mondd el neki azt, amit nekünk kiírtál, hogy mi minden zavar: a munkatársaik, a barátaik véleménye ezek után a családotokról, hogy így nem lesz, aki tovább gyarapítaná a famíliát, stb. Mellesleg, az utolsóhoz azt is lehet mondanom, hogyha majd szeretnél gyereket a jövőben, ott van az örökbe fogadás. :)) Lehet, hogy nem vérszerinti lesz a gyerkőc, de felveszi a vezetékneveteket és íme, a probléma megoldva. ^^
Az előtte lévőhöz, hogy mit gondolnak erről a dologról: miféle barátok azok, akik nem fogadják el, hogy a család gyermeke a saját nemét szereti? Szerintem eléggé nagy gond, ha ez így van... Nekem is van nem egy barátom, aki vagy homoszexuális vagy éppen biszexuális. És? Engem egyáltalán nem zavar, hiszen attól még ugyanaz a személy marad. :)
Miután anyukáddal beszéltetek, kérdezd meg, hogy ő mit javasol: elmondd-e apukádnak vagy sem. Bár szerintem azt fogja mondani, hogy üljetek le és tálald ki neki is, szépen, nyugodtan.
Még valami: jól teszed, hogy nem érdekel, ha más gúnyol meg ilyenek. Azok az emberek, akik így gondolkodnak, azoknak gratulálok. Ha te a saját nemedet szereted, akkor így is lesz és kész. Mit szólnak ők bele? Te boldog vagy így és ennyi. Ha nekik nem tetszik, forduljanak el vagy valami. :D Ne foglalkozz velük! :) Csak légy nagyon boldog valakivel, aki téged is szeret! ;)
Sok-sok sikert az életben! :)))
17/L
Tudod, egy analógia jutott eszembe. Vannak olyan helyze-
tek, amiket ilyen radikális módon lehet csak megoldani!
Én a mandulámmal voltam így. Gyulladás, egyik a másik után, gyógyszer, ecsetelés, a végén hullott a hajam, fáj-
tak az ízületeim és folyt a genny a mandulámból! 32 éves
voltam, mégis egy radikális megoldás mellett döntöttek az
orvosok: a gennyes góc kiirtása, magyarul: mandulaműtét!
Pedig felnőtt korban ha lehet, mellőzik. De itt nem volt
más megoldás! És a Te esetedben is radikális megoldást
látnék jónak!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!