Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Homoszekszuális vagyok,18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hát pár napja lettem 18 éves és meleg vagyok csak ezt senkinek nem modtam még el és nem tudom mit csináljak mondjam el vagy játszam tovább a hetero szerepemet? veszem észre hogy kezdek depressziós lenni amit ennek köszönhetek hogy nem mondom el és csak magamba tartom. Jó családban élek, akik szeretnek és pont ezért ennyire nehéz. Tudom hogy igy nagyon nehéz lenne élni(folytonos gúnyolás, meggyalázás, lenézés), de ezek engem nem érdekelnének ami nekem fontos hogy a családomnak milyen negatívuma lenne ebből (barátaik mit szólnának, munkahelyükön..meg minden). Aztán ezek után el e fogadnának és legalább egy picit szeretnének e . Ami végett még nehéz hogy nincs testvérem (egyke vagyok), és akkor ki hozza majd az unokákat....nem tudom nagyon nehéz, de mégse élhetem le így az életem. Tanácsot kérek. A sértések nem érdeklenek! :)
2011. júl. 20. 01:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
90%

hat szerintam mond el ha bizol benuk,ez szulotol fugg

engem kidobtak mint a macskat szarni mikor kiderult

SP voltam,sziasztok

2011. júl. 23. 15:09
 32/62 A kérdező kommentje:
"Mint macskát szarni"-ez jóoo. köszi sp.
2011. júl. 23. 15:10
 33/62 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátaidat egyenlőre hagyd ki ebből. Elősször azzal a szülőddel kezd aki megértőbb és ha ő meletted áll akkor segíthet neked könnyebben elmondani. sok sikert:)
2011. júl. 23. 15:16
 34/62 anonim ***** válasza:
Először édesanyádnak mond el, a nők mégis jobban megértik az ilyeneket, mivel édesapád veled egy nemű, neki nehezebb lesz ezt megérteni. Ha szeretnek, megfogják érteni. Sok sikert neked.
2011. júl. 23. 15:31
 35/62 anonim ***** válasza:
Én ha homoszexuális lennék szerintem először a lány barátaimnak mondanám és tőlük kérnék segítséget. De csak tényleg olyan lányoktól akiket régóta ismerek és nagyon erősen megbízok bennük.
2011. júl. 23. 15:49
 36/62 szamo77d ***** válasza:

Borzalmasan nehéz helyzetben vagy! Mégis meg kellene be-

szélni a szüleiddel, megkérni őket, hogy a legszigorúbb

titok legyen ez a családban. Ha pedig lesz majd párod, ne

otthon lakjatok, költözzetek el messzire, ahol senki nem

ismer benneteket! Az utolsó írásjel leütése óta eltelt kb.

10 perc, gondolkoztam. Azt lehetne még, hogy - mivel

egész életedben úgy sem játszhatsz egy szerepet - felvállalni az egészet, csinálni egy nagy bummot, aztán

aki ezek után leszól meg szemétkedik, az úgyis magáról

állítja ki a bizonyítványt! Aztán, mint egy robbantás után, elül majd a por és remélhetőleg élheted az életed

úgy, ahogy szeretnéd! Ne nyomorítsd meg a lelked egy éle-

ten át ezzel a hetero-szereppel! Beleőrülsz! Egyszer egy

nagy robbanás és majd kialakul az új életed! Ne haragudj,

nem tudok jobbat! Bár tudnék!

2011. júl. 23. 15:53
 37/62 szamo77d ***** válasza:
100%

Az a tarkólövéses meg szégyellje magát! Egy kétségbeesett

fiatalember fordult hozzánk tanácsért, hogy lehet valaki

ilyen érzéketlen szemét! Semmi szükség ilyenekre! Ha oko-

sat nem tud mondani, fogja be a száját! Gyalázat!

2011. júl. 23. 15:58
 38/62 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem beszélj a szüleiddel, legelső sorban az anyukáddal. Kérd meg, hogy had beszélgess vele négyszemközt, akár otthon, akár valahol olyan helyen, ahol apukád nem hallhat. Mindenképp először anyuddal közöld, mert ugye az anyák a gyereküket mindenképp támogatják és szeretik, akármelyik nemhez is vonzódik. :) Végy egy nagy levegőt és mondd el, mi a szitu. Beszéljetek róla, aztán mondd el neki azt, amit nekünk kiírtál, hogy mi minden zavar: a munkatársaik, a barátaik véleménye ezek után a családotokról, hogy így nem lesz, aki tovább gyarapítaná a famíliát, stb. Mellesleg, az utolsóhoz azt is lehet mondanom, hogyha majd szeretnél gyereket a jövőben, ott van az örökbe fogadás. :)) Lehet, hogy nem vérszerinti lesz a gyerkőc, de felveszi a vezetékneveteket és íme, a probléma megoldva. ^^

Az előtte lévőhöz, hogy mit gondolnak erről a dologról: miféle barátok azok, akik nem fogadják el, hogy a család gyermeke a saját nemét szereti? Szerintem eléggé nagy gond, ha ez így van... Nekem is van nem egy barátom, aki vagy homoszexuális vagy éppen biszexuális. És? Engem egyáltalán nem zavar, hiszen attól még ugyanaz a személy marad. :)

Miután anyukáddal beszéltetek, kérdezd meg, hogy ő mit javasol: elmondd-e apukádnak vagy sem. Bár szerintem azt fogja mondani, hogy üljetek le és tálald ki neki is, szépen, nyugodtan.

Még valami: jól teszed, hogy nem érdekel, ha más gúnyol meg ilyenek. Azok az emberek, akik így gondolkodnak, azoknak gratulálok. Ha te a saját nemedet szereted, akkor így is lesz és kész. Mit szólnak ők bele? Te boldog vagy így és ennyi. Ha nekik nem tetszik, forduljanak el vagy valami. :D Ne foglalkozz velük! :) Csak légy nagyon boldog valakivel, aki téged is szeret! ;)

Sok-sok sikert az életben! :)))

17/L

2011. júl. 23. 16:14
 39/62 szamo77d ***** válasza:

Tudod, egy analógia jutott eszembe. Vannak olyan helyze-

tek, amiket ilyen radikális módon lehet csak megoldani!

Én a mandulámmal voltam így. Gyulladás, egyik a másik után, gyógyszer, ecsetelés, a végén hullott a hajam, fáj-

tak az ízületeim és folyt a genny a mandulámból! 32 éves

voltam, mégis egy radikális megoldás mellett döntöttek az

orvosok: a gennyes góc kiirtása, magyarul: mandulaműtét!

Pedig felnőtt korban ha lehet, mellőzik. De itt nem volt

más megoldás! És a Te esetedben is radikális megoldást

látnék jónak!

2011. júl. 23. 16:17
 40/62 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami! Ne mutasd azt, ami nem vagy! Ha homoszexuális vagy, vállald fel, de semmiképp se mondd, hogy az ellenkező nemet szereted! Ne tagadd meg, ami vagy, mert az csak kikészítene!
2011. júl. 23. 16:17
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!