Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?
Helloo!
Én is homoszexuális vagyok, 17 éves. Tavaly mondtam el először a barátaimnak, ők egész jól fogadták... kivéve azt a pár lányt akik belém voltak esve.. :S :D.
Aztán rá pár hétre jöttek a szülők... na az volt a nehezebbik része. Először anyumnak mondtam el, érdekesmód nem borult ki-vagyis lehet hogy kiborult, csak nem mutatta-mikor elmondtam neki, nem szólt semmit, csak leült és nézett. Na...az egy kicsit ijesztő volt. :D De aztán azt mondta, hogy semmi gond, erről nem tehetek, így is az ő fia maradok. :))
Aztán jött a fater. Neki is elmondtam, ő először üvöltözött - de nem velem, inkább magát szidta, hogy mit ronthatott el, miért vele történik mindez -de aztán átölelt miután kitombolta magát, és mondta hogy nincs semmi baj, ők így is szeretni fognak. Hát ennyi :D A haverokkal azóta is jóba vagyok, srácok néha viccelődnek is, mindig a tudtomra adják hogy ők heterók, náluk ne próbálkozzak, a csajok meg siránkoznak, de értem a poént, engem se lehet ezzel megbántani. :)
Hát ennyi, sok sikert tesóó :D 17F
16:23
Nem az a szégyen, hogy valaki homoszexuális... te vagy egy nagy szégyen. Hogy nem veszed őket emberszámba. Én is sajnálom a szüleidet...de tényleg. ;]
szerintem egy apának a legnagyobb szégyen a világon az, ha a fia búza lesz...ennyi, ezen nincs mit tárgyalni, így van és kész. engem nem érdekelnek, azt raknak a seggükbe meg a búza barátjaik seggébe amit akarnak, csak ne keserítse meg mások (itt: a szülei) életét...
mindjárt jönnek a jajj szegény, ez nem választás kérdése, meg hogy ez genetikailag beléjük van kódolva válaszolók.....védjétek csak a búzákat, hajrááá :))) sok retardált...
Tény, hogy kicsit nehéz helyzetben vagy. Viszont ha úgy érzed, hogy Neked könnyebb lesz, ha kiteríted a kártyáidat, tedd meg. Ha jó családban élsz, és a szüleid szeretnek, akkor el fogják fogadni az orientációdat.
(Csak azt nem értem, hogy jönnek a képbe a szüleid barátai, és munkatársai?) Az én eszemmel gondolkozva: Csak nem mondják el fűnek-fának, hogy a fiuk "más"? Én titokban tartanám, ha a gyermekem bevallaná, hogy mi az "ábra": Egyedül csak neki joga van ezt bárki mással közölni.. (kicsit nyakatekert lett, de remélem, érted, mire gondolok).
A másik része a dolognak: Ha az én fiam "coming out"-olna, talán kicsit megütköznék egy pár pillanatig, de nem aláznám meg, nem dühöngenék, nem tagadnám ki. Az én fiam, és ettől még ugyanúgy szeretem.
Sok szerencsét, és boldogságot. :)
A fikázókkal pedig ne törődj.
41/F
Kedves 39%-os!
Mekkora egy kötsög vagy te. Nem tehet róla, hogy így született. Ugyanúgy, ahogy te sem tehetsz róla, hogy ilyen hülyének születtél.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!