Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Homoszekszuális vagyok,18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hát pár napja lettem 18 éves és meleg vagyok csak ezt senkinek nem modtam még el és nem tudom mit csináljak mondjam el vagy játszam tovább a hetero szerepemet? veszem észre hogy kezdek depressziós lenni amit ennek köszönhetek hogy nem mondom el és csak magamba tartom. Jó családban élek, akik szeretnek és pont ezért ennyire nehéz. Tudom hogy igy nagyon nehéz lenne élni(folytonos gúnyolás, meggyalázás, lenézés), de ezek engem nem érdekelnének ami nekem fontos hogy a családomnak milyen negatívuma lenne ebből (barátaik mit szólnának, munkahelyükön..meg minden). Aztán ezek után el e fogadnának és legalább egy picit szeretnének e . Ami végett még nehéz hogy nincs testvérem (egyke vagyok), és akkor ki hozza majd az unokákat....nem tudom nagyon nehéz, de mégse élhetem le így az életem. Tanácsot kérek. A sértések nem érdeklenek! :)
2011. júl. 20. 01:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
16%
hogy nem lehet fiu lány páros bameg?miért kell játszani itt a rossz meleg csicskát?
2011. júl. 23. 16:41
 42/62 anonim ***** válasza:
75%

Helloo!

Én is homoszexuális vagyok, 17 éves. Tavaly mondtam el először a barátaimnak, ők egész jól fogadták... kivéve azt a pár lányt akik belém voltak esve.. :S :D.

Aztán rá pár hétre jöttek a szülők... na az volt a nehezebbik része. Először anyumnak mondtam el, érdekesmód nem borult ki-vagyis lehet hogy kiborult, csak nem mutatta-mikor elmondtam neki, nem szólt semmit, csak leült és nézett. Na...az egy kicsit ijesztő volt. :D De aztán azt mondta, hogy semmi gond, erről nem tehetek, így is az ő fia maradok. :))

Aztán jött a fater. Neki is elmondtam, ő először üvöltözött - de nem velem, inkább magát szidta, hogy mit ronthatott el, miért vele történik mindez -de aztán átölelt miután kitombolta magát, és mondta hogy nincs semmi baj, ők így is szeretni fognak. Hát ennyi :D A haverokkal azóta is jóba vagyok, srácok néha viccelődnek is, mindig a tudtomra adják hogy ők heterók, náluk ne próbálkozzak, a csajok meg siránkoznak, de értem a poént, engem se lehet ezzel megbántani. :)

Hát ennyi, sok sikert tesóó :D 17F

2011. júl. 23. 16:43
 43/62 anonim ***** válasza:
88%

16:23

Nem az a szégyen, hogy valaki homoszexuális... te vagy egy nagy szégyen. Hogy nem veszed őket emberszámba. Én is sajnálom a szüleidet...de tényleg. ;]

2011. júl. 23. 16:45
 44/62 anonim ***** válasza:
Nem parázod 1 picit túl ezt az egészet már ne is haragudj?..Na jó mondjuk én is az elején ki voltam ......csak azt nem nagyon vágom ,h ha a szüleid meg is tudják attól függetlenül miért kéne tudnia mindenkinek??!!!..ilyen munka helyen meg ilyenek??!! ez elég furán hangzik..Jól válogasd meg ,h kinek mondod el.. a szüleidet nem ismerem ,de nem hiszem ,h ezzel fognak büszkélkedni ismerősök+munka helyen ??!4:):S:D!!..Amúgy meg idővel pont le fogod sz@rni ezt az egészet..szép lassan tudod majd kezelni...Azokat meg végképp akik szitkozódnak+gyülölködnek ,ha normális barátaid vannak ugyan úgy szeretni fognak ahogy eddig..Csak akkor más a szitu hogyha feminim vonásokban gazdag passzív kis nyunyó vagy bögöly szemcsibe +tapadós ruciba abban nem tok tanácsot adni:):D
2011. júl. 23. 16:47
 45/62 anonim ***** válasza:
8%

szerintem egy apának a legnagyobb szégyen a világon az, ha a fia búza lesz...ennyi, ezen nincs mit tárgyalni, így van és kész. engem nem érdekelnek, azt raknak a seggükbe meg a búza barátjaik seggébe amit akarnak, csak ne keserítse meg mások (itt: a szülei) életét...

mindjárt jönnek a jajj szegény, ez nem választás kérdése, meg hogy ez genetikailag beléjük van kódolva válaszolók.....védjétek csak a búzákat, hajrááá :))) sok retardált...

2011. júl. 23. 16:49
 46/62 anonim ***** válasza:
13%
attól még hogy itt vered a nyálad, még búza maradsz :))) sajnálom, ez van :D
2011. júl. 23. 16:55
 47/62 anonim ***** válasza:
85%

Tény, hogy kicsit nehéz helyzetben vagy. Viszont ha úgy érzed, hogy Neked könnyebb lesz, ha kiteríted a kártyáidat, tedd meg. Ha jó családban élsz, és a szüleid szeretnek, akkor el fogják fogadni az orientációdat.

(Csak azt nem értem, hogy jönnek a képbe a szüleid barátai, és munkatársai?) Az én eszemmel gondolkozva: Csak nem mondják el fűnek-fának, hogy a fiuk "más"? Én titokban tartanám, ha a gyermekem bevallaná, hogy mi az "ábra": Egyedül csak neki joga van ezt bárki mással közölni.. (kicsit nyakatekert lett, de remélem, érted, mire gondolok).

A másik része a dolognak: Ha az én fiam "coming out"-olna, talán kicsit megütköznék egy pár pillanatig, de nem aláznám meg, nem dühöngenék, nem tagadnám ki. Az én fiam, és ettől még ugyanúgy szeretem.

Sok szerencsét, és boldogságot. :)

A fikázókkal pedig ne törődj.

41/F

2011. júl. 23. 17:13
 48/62 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 39%-os!

Mekkora egy kötsög vagy te. Nem tehet róla, hogy így született. Ugyanúgy, ahogy te sem tehetsz róla, hogy ilyen hülyének születtél.

2011. júl. 23. 17:20
 49/62 anonim válasza:
0%
Próbálkozz elősször a nyagidnál, ő biztosan tudja mi a helyes. :)
2011. júl. 23. 17:42
 50/62 anonim válasza:
100%
Én heteroszexuális vagyok. És már nem olyan fiatal. (36/F) Kérdező, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, akkor azt tudom mondani, hogy a világban ember és ember között nem a heteroszexuális-homoszexuális fronton húzódik a választóvonal, hanem az intelligens és az unintelligens között. És intelligencián alapvetően nem az elsajátított ismereteket, a tárgyi tudást értem, hanem egyfajta etikai hozzáállást és személyiségbeli fejlettséget. Érzelmi intelligenciát. Ha az ember erre rájön: onnantól mer bátor lenni. Mert ha barmokkal idáig sem barátkozott, akkor ezután is magasról tehet a véleményükre. A tanácsom: Merj bátor lenni! Azért soha ne feledd, hogy ez a világ sajnos a barmok kedvenc dagonyahelye. És még jóideig az is fog maradni. Viszont ha az ember jó utat választ: a barmokat mindig messze el lehet kerülni.
2011. júl. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!