Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Homoszekszuális vagyok,18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hát pár napja lettem 18 éves és meleg vagyok csak ezt senkinek nem modtam még el és nem tudom mit csináljak mondjam el vagy játszam tovább a hetero szerepemet? veszem észre hogy kezdek depressziós lenni amit ennek köszönhetek hogy nem mondom el és csak magamba tartom. Jó családban élek, akik szeretnek és pont ezért ennyire nehéz. Tudom hogy igy nagyon nehéz lenne élni(folytonos gúnyolás, meggyalázás, lenézés), de ezek engem nem érdekelnének ami nekem fontos hogy a családomnak milyen negatívuma lenne ebből (barátaik mit szólnának, munkahelyükön..meg minden). Aztán ezek után el e fogadnának és legalább egy picit szeretnének e . Ami végett még nehéz hogy nincs testvérem (egyke vagyok), és akkor ki hozza majd az unokákat....nem tudom nagyon nehéz, de mégse élhetem le így az életem. Tanácsot kérek. A sértések nem érdeklenek! :)
2011. júl. 20. 01:22
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
84%

Hát, nem vagy könnyű helyzetben :S Én azt tanácsolom, h ha a szüleid, családod elfogadó, akkor nincs mitől tartanod, és mondd el nekik bátran, ha viszont nem, akkor próbáld nekik finoman beadagolni. Pl először annak a családtagodnak mondod el, aki hozzád legközelebb áll. Remélem segítettem :)

Sok sikert :)

2011. júl. 20. 01:26
 2/62 anonim ***** válasza:
36%
jaj sajnálak hogy ilyen helyzetbe vagy, nemtudom elképzelni valaki hogylehet meleg
2011. júl. 20. 01:36
 3/62 anonim ***** válasza:
78%
először barátoknak, talán segítenek..
2011. júl. 20. 01:36
 4/62 anonim ***** válasza:
81%

Attól, hogy a szüleidnek elmondod, még nem kell, hogy az ő barátaik/munkatársaik is tudjanak róla, ez nonszensz :) Persze az a kérdés h csak a közeli család/barátok előtt szeretnéd felvállalni vagy mindenki előtt (ez utóbbit nem javasolnám sajnos). Ha van elég bátorságod hozzá és úgy érzed, hogy megértenék a szüleid, és ezután is ugyanúgy szeretnének, akkor szerintem mindenképp mondd el. Én sosem éreztem rá késztetést, de ha te szorongsz emiatt és úgy érzed, hogy ez felemészt téged, akkor mindenképp mondd el nekik(vagy valakinek), mert nem szeretnénk ha emiatt depresszióba esnél.

19f

2011. júl. 20. 01:38
 5/62 anonim válasza:
76%
Mivel 18-éves vagy így nem szólhatnak bele a szexualitásodba ez a te döntésed a te életed, nem tehetsz róla hogy a férfiakhoz vonzódsz, ez van ez van benne a génjeidben, ezen úgysem tudnak változtatni.
2011. júl. 20. 01:38
 6/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Ezt nem gondoltam volna hogy ilyen jó szándékkal akarnak ennyien segíteni, én azt gondoltam hogy lesz egy normális válasz a többi meg gyűlölködős, de nem, kellemesen csalódtam :) Hát az a baj hogy ilyen téren nem tudom milyen elfogadóka szüleim, azt remélem (bízom) hogy az anyum elfogadna de az apum...hát örülnék ha nme dobna ki otthonról :) Hát valaki hogy lehet meleg... nem tudom ilyen-ilyenek vagyok-vagyunk. Hát igen nem kell mindenkinek tudnia de faluban lakok és itt úgy terjed a pletyka mint a nátha :) Én is csak a szüleimre gondoltam barátaim meg nincsenek sokan. Hát igen tudom hogy ebbe nem szólhatnak bele de mégis az ö fiuk vagyok. Na nem tudom nagyon nehéz pár napot biztos alszok még rá. Azt hiszem az eddigi válaszokra némileg válaszoltam. Addig is köszii.
2011. júl. 20. 01:50
 7/62 A kérdező kommentje:
Na itt az első "értelmes" válasz amiről beszéltem :))
2011. júl. 20. 03:02
 8/62 anonim ***** válasza:
75%
Többnyire én is csak röhögni és hülyülni járok ide, de te egy nagyon rendes és jólelkű srácnak tűnsz, sok sikert kívánok neked, én biztos lennék a barátod és megértenélek.
2011. júl. 20. 03:41
 9/62 anonim ***** válasza:
72%
majd írd meg, hogy, hogyan döntöttél :) azért a homoszexuálist is írjuk "x"-szel :D:)
2011. júl. 20. 05:41
 10/62 shelter válasza:
59%

Mondd el anyukadnak eloszor. A nok valahogy jobban emesztik. O majd segithet a tovabbiakban.

Es nezd meg a Just a Question of Love cimu hasonlo temaju filmet (francia), segit majd.

Sok szerencset. Es ne feledd, love is love. Teljesen mindegy, hogy kit szeretsz, amig nem gyulolsz, jo helyen vagy.

2011. júl. 20. 06:57
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!