Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszekszuális vagyok,18 éves és még nem tudják a szüleim, mit csináljak?
Én 19 éves vagyok meleg srác vagyok és... igazából már nem tudok mit hozzáfűzni xD Itt többségben nagyon sok hasznos választ kaptál!
Én apámmal élek, az ő véleménye pont nem érdekel, de azokkal a barátaimmal, akik számítanak, megosztottam és egytől egyig jól fogadta mind :) csak néha azzal készítenek ki h érdeklődnek, van-e pasim -.- :'D
Ha gondolod, írj rám, szivesen beszélgetnék veled, talán tanácsot is tudnék még adni :) 19F
A 18:39-esnek javaslom, mossa ki a száját, mert habzik a
gyalázkodó szövegtől! Másrészt te aztán bátor vagy, kis pofám, nem mered a neved adni a szövegedhez! Te vagy aber-
rált, nem azok, akiket gyalázol! Hű, de nagy fiú vagy!
Kedves kérdező!
Én is hasonló helyzetbe kerülhettem volna, de sajnos, fiúként nem tehetem meg, hogy pasim legyen, mert a 2 tesóm 100%, hogy kikészítene naponta. De szerencsére sikerült leküzdenem ezt a problémát, és most már a lányok iránt érdeklődöm, egyelőre nem túl nagy sikerrel. (Hosszabb beszélgetésig és telószámelkérésig eljutottam, de egy már lefixált randit mondott vissza az azt megelőző napon a csaj.)
Neked annyiból kedvezőbb a helyzeted, hogy nincsenek testvéreid, akik kikészítenének téged.
A történet olvasása közben nekem a Csernus Imre-féle "Bevállalja?" című műsor 1. része ugrott be, ahol egy meleg férfiről tudták meg a szülei (egy e-mail elolvasása után), hogy titkolja a melegségét. És a testvére(i) meg is verték rendszeresen, majd a szülei elküldték a háztól... Ebből az az egyik tanulság, hogy NE titkold a homokosságodat, mert ha kiderül, akkor könnyen nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. (Nem biztos, hogy téged is elzavarnának otthonról, de nagyon könnyen elvesztenéd a szemükben a becsületedet és a hitelességedet, azaz szinte semmiben nem hinnének már neked, és rendszeresen gyanakodva néznének rád... És ezt nem kívánom neked!)
19.44-es vagyok, folytatom:
Úgyhogy hajrá! Sztem is helyes, amit a többiek leírtak, hogy először anyudnak mondod el (négyszemközt), és ha úgy alakulnak a dolgok, akkor majd apudnak.
Olyan hosszú szövegek vannak, hogy inkább regényt olvasok.
Szerintem ha el bírod mondani akkor próbáld meg a legalkalmasabb pillanatot.
De ha megértőek a szüleid akkor tedd azt amit én csináld a dolgaidat és majd úgyis rájönnek. Én soha nem mondtam el az anyámnak apámnak tesómnak de idővel elfogadták. Szük farmer nincs barátnő, néha elszólás stb stb stb. És idővel teljesen megszokták és elfogadták. Addig eljutott, hogy anyám megkérdezte a barátom is eljön e velünk nyaralni, pedig sosem mondtam hogy meleg vagyok vagy fiúkhoz vonzódok, sosem csókolóztunk vagy simogattuk egymást ha nálam voltunk stb stb. De a szülők rájöttek.
Nekem szerencsém volt, most sem beszélünk erről és nem is hoznak kínos helyzetbe hogy mi van tiszteletben tartják a dolgot.
ufff. mennyi válasz. Ez nagyon jó érzés hogy így törődtök velem:)) fél órája még 52 válasz volt most meg 48 gondolom volt pár "durva válasz" azért töröltették (csak ugy szólok hogy senkinek a válaszát én nem töröltetemm le, mert az a ő véleménye és én tiszteledbe tartom még akkor is ha durva. és most próbálok a válaszokra ugymond még válaszolni.
15:16 és 15:31-Ahogy márt sokszor leírtam én is az anyumra gondoltam elősször talán az még lassan elfogadná de az apum (életembe meg se ütött, mindig megvédett amikor az anyum kiskoromba seggemre akart ütni, és ezért tudom hogy szeret de ez egy másik dolog:)) Tudom hogy mindketten szeretnek most, és ezért rossz ilyet nekem közölni velük.
15:49-Lány barátaimnak..hát alapsuliba volt2 csaj akivel nagyon jóba voltunk (kb. 5 osztálytól, míg kinem maradtunk 9.-böl..aztán volt pár megjegyzésük rám--nem a meleg témával kapcsolatba---és akkor azt mondtam ilyen barát nem barát...és most igy középsuliba-- 4 vannak az egyik azt tudom hogy csak előttem csinálja a szépet hátammögött meg lemond, van egy akinek ezt azért nem mondanám el, 3. akivel ülök nagyon jóba vagyunk csak tudom hogy a melegeket utálja, 4. akinek meg elmodanám az a többi 3 nagyon jóba és elmodaná..tehát ezek "kilöve":)
szamo77d- nagyon szép dolgokat írtál le, tejesen igaz :).... tarkólövés?? ahogy látom volt már "durva" válasz csak törölve lett ezek szerint.
tüptürüp93- köszi szépen és neked is a legjobbakat kivánom az életbe...te is nagyon jól megfogalmaztad, le a kalappal--ilyen gondolkodással kellene élni mindenkinek (még nekem is).
16:43-én is igy képzelem el valahogy vagy képzelném el inkább elösször anyu-nehez de elfogadja, aztán apu- eggyet dühöng aztán ő is elfogadja (nem lenne rossz ha igy történne)
16:47- azt hiszem hogy rosszul írtam le hogy mindenki félreérti, ha véletlenül csak egyszer elszólnák magukat az terjedne mint a vízfolyás..és ilyen helyzetbe a munkatársak meg a barátaik mit csinálnának..persze ezt nem szeretném de ha véletlenül...hát azt én is gondolom hogy nem fognak büszkélkedni:))
16:49 akasszam fel magam??!! Hidd el gondoltam az öngyilkosságra is: érfelvágás, kamion elé ugrás, vonat alá fekvés ezekre gondoltam, de aztán eszembe jutott hogy nekem mit csináltak a szüleim hogy én ezt tenném velük és csak az egyetlen fiuk vagyok?? Tudom hogy ez a meleg téma se lesz egyszerű de legalább élek még akkor is ha rosszab esetbe már nem érdeklem őket (én véleményem)
16:49--azért mert elfogadják az embereket olyannak amilyenek azért még nem retardáltak, sőt inkább le a kalappal.
16:55- nem verem a nyálam, csak kiadom magamból azt amit már nem "bírok cipelni" magammal. búza maradok-azt gondoltam hogy azért mert még ide ki írok valamit még meleg maradook.
17:13- megint hasznos válasz, nem tőrődök hidd el :)) köszike neked is a legjobbakat :)
18:17 megint nagyon hasznos válasz!!
18:56- igazad van még a pszichológusnál se kaptam volna jobb válaszokat. ok ha bárni gondom lesz akkor írok privátot..köszi
19:44- én is fiú vagyok de nálam nincs olyan hogy megengehtem e magamnak vagy nem...én is örülök hogy nincsenek legalább tölük nem kapnék meggyalázást. NEm is szeretném ha @ tudnák meg vagy valaki mondaná nekik..én fogom csak az a kérdés hogy mikor!! neked is köszi.
20:49 sztem is nagyon szuper családod van..vagyis nem is szuper mert nem ismerem öket inkább megértö.
utolsó szavam eric_one hoz
abban igazad van hogy..én is 12 éves koromig a lányokat szerettem, de abban hogy ez az én saját döntésem abban már nem, hidd el ha másképp lehetne én volnék a legboldogabb (ezzel nem szeretném megsérteni a többi meleget). A felsorolt tényezök közül lehethogy valami végett lettem meleg??, de akkor én arrol sem tehetek. nem és nem ez nem az én döntésem hiába nézek egy lányra semmi, de ha fiura akkor már elgondolkozok hogy milyen helyes, milyen jó volna hogy ha a barátom volna...meg ilyenek, de a csajoknál csak annyi hogy jól néz ki és pont. lelkiismeretem hangja csak azért szól mert a szüleimet sajnálam nem magamat, mert nem vagyok torz szülött, igy is lehet élni. és nem szeretném a többi dolgot részeletezni, de azért kössz.
( story-)De én voltam a marha amikor olyan 14-15 évesen anyum leültetett és azt mondta hogy már kezdesz felnőni és pár dologrol beszélnünk kell. azt kérdezte hogy kiket szeretek a lányokat vagy a fiúkat. én ugy meglepödtem hogy csak annyit tudtam mondani hogy szerinted? és ö erre a lányokat..én megcsak megvontam a vállamat és aztán szólt a csengő. de azóta egy szó se volt ilyen dologról. jaj akkor kellett volna ha valaki fejbeüt palacsintasütövel..ma már nem lennének ilyen gondjaim.
Még biztos hogy augusztus elejéig pihentettem ezt a témát otthon mert az anyumnak lesz a szülinapja és nem szeretnék mérges hangulatot otthon. ja és még azoknak, akik reagálnak a "durva válaszokra"----nem kell semmit nekik írni, ez az ő vélemyényük én tiszteletbe tartom néha tényleg vannak olyanok hogy összeszorítom a fogamot, de elfogadom. és köszöm még 1x azoknak akik megérdemlik remélem boldogok lesztek..teljes szivembök kivánom nketek:)) 21:35 kezdtem írni most meg 22:56 ufff de fáj a fejem.. elég hosszú lett de most mit csináljak sokat beszélek...de ezek szerint sokat is írok:))) sziasztok :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!