Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fhuuu . Szerintetek mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fhuuu . Szerintetek mit kellene tennem? Elmondjam neki? :/

Figyelt kérdés

nah .. pasimmal 1hónapja járunk.. és mielőtt még nem kezdtunk el járni sok ideig csak szórakozgattunk ... de elkovettem egy hibát ...

eleinte minden nagyon jó volt..

aztán egyik nap elmentunk egy presszóba a barátnőmmel és a pasijával, ahol a pasim egyik haverja dolgozik .. egy kicsit piáltunk .. aztán elkezdett engem szidalmazni .. veszekedni rám, hogy neki ilyen csaj nem kell mint én .. stb ... nagyon szomoru voltam .. hogy mindennek vége lesz .. aztán ő elment ..

.. aztán már elég késő volt .. ő elment haverjaival .. én meg ott maradtam barátnőmmel és a pasijával .. ki voltam borulva ...

aztán elmentunk egy diszkóba, hogy legalább jól érezzem magam .. ott a pasim legjobb haverja rámkattant .. én nem akartam hagyni magam .. aztán elmentunk egy focipálya kornyékére ... ott ultunk .. beszélgettunk ..majd lesmárolt, elkezdett csókolgatni, fogdosni .. harapdosni .. én toltam volna el magamtól .. de nem birtam vele .. majd .. megadtam magam ... lefekudtem vele, de még szuz voltam ..

másnap meg jott utánam pasim, hogy mindent megbánt, hogy szeret, velem akar lenni ... én meg mintha mi sem tortént volna .. vele voltam ...

a pasim nem tud róla hogy mi tortént koztem és a legjobb haverja kozott ... nem mondtam el neki .. de nem tudom hogy elmondjam-e? .. igaz hogy akkor még nem jártunk, mikor ez tortént.. csak szórakozgattunk .. de mégis furdal a lelkiismeret ... de azt sem szeretném hogy elhagyjon :( ... szerintetek mit kellene tennem??

2011. júl. 17. 12:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
akkor ezt ennyi erővel megerőszakolásnak is mondhatod, mert te ellenkeztél..
2011. júl. 17. 13:03
 12/33 anonim ***** válasza:
Nagy lehet a barátságuk... De milyen jó lesz majd, ha a pasid a "barátjától" tudja meg, egy sörözésnél, vagy akárminél, hogy "te, én már megd.gtam a barátnődet!" Ha nem akarod ezt, mond el, és ne tereld a hibát a "barátodra". Ha nem akartad, nem tetted volna meg... A pia nem kifogás.
2011. júl. 17. 13:03
 13/33 anonim ***** válasza:
Szerintem máskor ne bassz be ennyire
2011. júl. 17. 13:06
 14/33 anonim ***** válasza:
Látom itt már nemi erőszakról is beszélnek egyesek... már ne is haragudjatok meg de ha valakit akaratán kívül megfektetnek.. akkor az nem fogja lazán leírni hogy ellenkeztem de aztán mégis beadtam a derekam... :/ ez nekem nem jön össze.. másrészt ha valakivel ilyen történik akkor az nem azon fog aggódni hogy úristen a barátomnak elmondjam e.. hanem elmegy a rendőrségre feljelentést tesz.. és nem azon fog aggódni hogy kidobják mert arról nem ő tehet és ezt a barátja is tudni fogja.. más az ha valaki megcsal valakit vagy akaratán kívül erőszak áldozata lesz.. itt egyszerű a tény.. a csaj félre kefélt... akarta.. ennyi.. nincs ezen itt rágni.. nem történt itt semmi erőszak... akkor nem ide tenné fel a kérdést és nem így.. az meg hogy ivott nem kifogás sosem... mond el a pasidnak te... jobban jársz.. de azt nem várd el tőle hogy megbocsájtson azonnal mintha mi sem történt volna.. gondolj bele neked hogy esne ha összevesznétek és ő már aznap este lefektetné a te legjobb bnőd... ??? és abba is hogy melyik lenne jobb.. ha ezt a barátnődtől tudnád meg vagy inkább a barátod állna eléd és mondaná el az igazat.. ?
2011. júl. 17. 13:33
 15/33 anonim ***** válasza:

szerintem mondd el a pasidnak amit itt leírtál

biztos megfog érteni!!

2011. júl. 17. 13:43
 16/33 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem eröszak mert ezt te is akartad, nem ok hogy piás voltál. Szerintem ne mond el a pasidnak és kerüld mind a kettöt, mert egyiket sem érdemled meg. Ne aggodj,hogy nem lesz uj pasid, nem az a fajta vagy
2011. júl. 17. 14:14
 17/33 anonim ***** válasza:
52%

Lehet, hogy tényleg erőszak, én is úgy tudom. (Az ittas állapotot nem lett volna szabad a fiúnak kihasználnia, én is úgy tudom, hogy ez még külön benne is van a törvényben.) Szerintem emiatt nem kell lelkiismeretfurdalást érezned.

Inkább talán az lehet a nagyobb baj, gondolom, hogy maga az erőszak emléke elég rossz lehet a Számodra.

Ha úgy érzed, hogy az erőszak emléke nyomot hagy Benned, akkor szerintem beszélj erről egy megbízható felnőttel (persze megbízhatóra gondolok, pl. valami névtelen segítő telefonvonalra

[link]

A barátra nem tudok mit mondani, mert nem ismerem. Ha nem igazán áll ki Melletted szívvel-lélekkel (végülis mégiscsak erőszak volt, ami történt), akkor talán jobb lehet, ha inkább vársz, pihensz, mást csinálsz (biztos van valami érdeklődési köröd), remélem végül találsz igazi barátot is. Szerintem ne siesd el, érzelmileg kicsit érzékenynek tűnsz, valahogy inkább próbáld előbb valamelyik tehetségedet kibontakoztatni (nem tudom, mi az ami érdekel, zene, természet).

2011. júl. 28. 02:11
 18/33 anonim ***** válasza:
52%

Szóval azt nem tudom megmondani, hogy megbízhatsz-e annyira a barátban, hogy elmondod, de azt meg tudom mondani, hogy mit lehet érdemes csinálni akkor, ha mondjuk elmondod neki, és ő erre nem áll ki Melletted, hanem még Téged hibáztat.

Szóval az a lényeg, hogy nem Te vagy a hibás, mert a törvény szerint ez igen erőszak volt, szóval ha a barátod esetleg nem állna ki Melletted, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hanem szerintem ne veszítsd el a reményt, hanem nyugodtan várj ki egy Hozzád méltó embert.

Ha meg maga az erőszak emléke nagyon rossz, akkor szerintem kérj valaki megbízható embertől segítséget, aki meghallgat, nehogy Benned maradjon a rossz emlék. Persze megbízható emberre gondolok, ha ilyen nincs, akkor legalább az anonim Kékvonal segítő munkatársára (őket titoktartás köti, és amúgy is maradhatsz névtelen).

2011. júl. 28. 02:26
 19/33 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek: mutasd már meg légyszi, hogy hol van a törvényben!

Szemérem elleni erőszak

198. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerít, vagy másnak a védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) az erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerített sértett a tizenkettedik életévét nem töltötte be,

b) a sértett az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll,

c) a sértettel azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen fajtalankodnak.

(3) A büntetés öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdés a) pontja szerinti szemérem elleni erőszak a (2) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minősül.

Na most a 198. § (1) második variánsa jöhetne szóba, de mivel a kedves szűztelenített kérdező nem volt magatehetetlen állapotban (írja, hogy védekezett, majd megadta magát, ami egyet jelent a beleegyezéssel), így ez sem valósult meg. Ráadásul eléggé jól emlékszik a történtekre, ami nem arra utal, hogy teljesen kiütötte volna magát!

Már bocs, de aki iszik, az vállalja is érte a felelősséget! Az nem kifogás, hogy nem feküdt volna le a barátja barátjával, ha nem lett volna berúgva, itt az a kérdés, hogy minek rúgott be? Nyilvánvalóan nincs még 18 se, és szinte biztos vagyok abban, hogy óvszert nem is használtak. Akinek a seggén még ott a tojáshéj, az ne igyon már, főleg akkor, ha mértéket nem tud tartani!

2011. júl. 28. 10:53
 20/33 anonim ***** válasza:

De hát megírtad Magad is:

,,vagy másnak a védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel''

Ez bizony az (szerintem), nem értem pontosan, mit írsz, a törvény nem szól teljes kiütésről, mint amit a vastagbéltükrözésnél szoktak csinálni a ,,kék szurival'', de az erőszak szempontjából valószínűleg bizony elég, ha megáll az akaratnyilvánítás korlátozott lehetősége,ehhez pedig szerintem átlagos ittassági fok is elég. A törvény meg nem moralizál, szerintem nincs olyan, hogy ,,minek iszik'' meg nincs olyan, hogy ,,megérdemli''. meg ilyenek. A fiú kihasznált valamit, egy állapotot, és ehhez a törvény szerint nem volt joga, pont. A jog mérlegelhet, de sosem moralizálhat (szerintem a jognak nem is lehet ez a célja, legalábbis nem közvetlenül, megvan ennek egy finoman egymásra épülő rendszere, amit nem jó megbolygatni).

Egyébként én nem írtam, hogy az elkövető gonosz ember, mivel én nem ismerem, akár lehet csak átlagos neurotikus labilis kamasz is a fiú, de ettől még a törvény szerint valószínűleg erőszakot követett el.

De engem nem is a jogi oldal izgat a legjobban, meg nem a büntetés, engem inkább a lki része érdekel, vagyis hogy ez az egész erőszak MILYEN HATÁST HAGYOTT A LÉLEKBEN. A legtöbb erőszak elég komoly lelki hatást hagy, legalábbis a felnőtteknél. Az a főbaj, hogy ezt nem mindig veszi észre az ember azonnal. Egyébként nem kell megijedni, ezt lehet kezelni, de jobb minél előbb, nem jó elhúzni, mert nem mindig múlik el magától (néha talán igen). Szóval engem inkább ez a része érdekelne, mert esetleg ez lehet legfontosabb. Jó lenne, ha lenne egy megbízható felnőtt (akár anonim vonalon át), akivel beszélgetni lehetne.

2011. júl. 28. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!