Mit kellene tennem, vagy mért vagyok evvel visszautasító? Vajon elmondjam majd?
20 F létemre még szűz vagyok és nincs tapasztalatom jártammá több lánnyal de a szexig nem jutottunk el. Mert tudta a csaj hogy nem voltam még senkivel se és ez véget, szakítót velem, pedig mindent meg adtam neki.
Ez miatt szakítanátok a barátotoktól?
És vissza halottam hogy jobb is hogy nem fekütűnk le, mert be égtem volna, mert nem tudtam volna neki ujjat mutatni.
Ez miatt kicsit szaru éreztem magam 1 darabig
De most ősze jöttem egy 20 éves csajjal és hát neki is van tapasztalata és ha oda kerül a sor a . Akkor mi lesz? Félek megint ez lesz.
Meg mondjam vajon a csajnak, hogy nem voltam még senkivel?
Mert most megint hülyén érzem magam
Nehogy már rosszul érezd magad emiatt! Örülnie kellett volna annak a csajnak, nem elhagynia...
Szerintem, ha kérdezi, mondd el büszkén (mert akkor neki fontos, hogy végigment-e rajtad a fél város), de ha nem, akkor ne villogj ezzel (mert akkor úgysem számít neki, hogy hány csajjal voltál). Sok boldogságot az új lánnyal :)
Kedves utolsóelőtti!
Tudod mi az a netikett? Ha nem, akkor kérlek olvasd el ezt: [link]
Rögtön a legelső pont vonatkozik rád, tényleg nagyon idegesítő, ha valaki ezt a pár egyszerű szabályt nem tartja be...
(Amúgy a válaszodat illetőleg: igazad van, ezért felfelé pontoztalak :P de akkor is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!