Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Elmondjam az...

Mit tegyek? Elmondjam az igazat vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, (18 éves) akivel úgy néz ki hogy összejövök… Szerintem, legalábbis ahogy a képeit néztem az interneten és élőben is láttam már, ő már nem szűz. Én viszont még az vagyok, am 20 éves vagyok, mit ajánlanátok?? Elmondjam neki az igazat vagy kamuzak??? Csak félek ha elmondom neki akkor lenéz vagy furán nézne rám vagy nem akar majd tőlem semmit...
2011. máj. 20. 21:19
 1/7 anonim válasza:
33%
ugye ha szűz vagy akkor az azt jelenti, hogy még sosem szeretkeztél lánnyal, ebből következik, hogy nem lehetsz olyan jó az ágyban mint ahogy esetleg elvárná a szerinted már nem szűz lány. szerintem fektesd meg a lányt, kérdezd meg, hogy jó volt aztán jó volt vagy nem volt jó monnd meg neki, hogy te még szűz voltál..
2011. máj. 20. 21:25
 2/7 Joco901019 ***** válasza:
56%
Vagy mond azt neki, hogy még csak egy lánnyal feküdtél le eddig és mond azt neki hogy még nem vagy túl tapasztalt. Hiszen egy szeretkezés után még nem lesz az ember hú de jó szerető és így nem kell bevallani, hogy szűz vagy. Persze ha korrekt akarsz lenni a csajjal akkor mond el neki az igazat. Csak egy tippet adtam.
2011. máj. 20. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Kösziii szépen... adjatok még tippeket légyszi....
2011. máj. 20. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Képek alapján nem lehet megmondani valaki szűz-e vagy sem.

2. valld be neki, kapcsolat alapja a bizalom, hazugság nem fér bele.

2011. máj. 20. 21:56
 5/7 anonim válasza:

Egyetértek az előttem lévővel.

És egyébként is nem jöttél még össze vele,de már tervezed azt,hogy lefekszetek?!Nem lenne szerintem jó döntés.Ismerd ki barátkozz vele VÁRJ MÉG, ne kapkodd el.A lényeg,hogy tudd

kivel vagy az ágyban, hiszen ez egy nagyon bizalmas dolog.

Különbséget tehetnél a között hogy mit jelent lefeküdni valakivel csak úgy mert "jó" és aközött hogy azzal az emberrel lefeküdni,akit ismersz, szeretsz, és biztos kapcsolat van köztetek, mert ne feledd ebből házasság is lehet.Nem jó átgondolatlanul dönteni.Tehát mindenek előtt ismerd meg és ha ott tartasz azt is mondd el, hogy még szűz vagy.Ha emiatt nem akarna semmit vagy kiröhögne,furán nézne stb... nem is érdemes folytatni.

2011. máj. 21. 10:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne kamuzz!!!!! Nyugodtan mondd meg a lánynak, hogy te még szűz vagy.

Ha nem mondod meg akkor

- vagy rájön, hogy szűz voltál,

- vagy azt szűri le az aktusból hú ez a srác mekkora balfék

2011. máj. 21. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
kb. mióta nem szűz és mennyi pasija lehetett?
2011. máj. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!