Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam az igazat? Félek, nagyobb baj lesz. Légyszi normális válaszokat adjatok.
Figyelt kérdés
Szakitottam a párommal,mert éveken át hazudott,elköltötte a fizetését,és ez még mindig igy menne ha nem járok utána a dolgoknak.Van egy barátja,akivel nem igazán az élet dolgait beszélik meg és nem is sürün találkoznak,hanem inkább olyan érdek kapcsolatban vannak.Elég szimpi nekem ez a srác és megkérdeztem talizna e velem.A volt párom nem mondta el neki,hogy külön vagyunk,tölem tudja.Nem akarok problémát,és hazudozni sem,és a srác is azért filózik,nem e lenne valami gubanc,ha kiderülne hogy találkoztunk.Mit kellene tennem,(tennünk)nem akarom megbántani a volt páromat.Megértené a dolgot?Szerintetek?2010. júl. 1. 23:30
1/3 anonim válasza:
Mond el neki... de ugykezd, hogy amig együtt voltatok semmi nem volt köztetek (a másik pasival)
2/3 anonim válasza:
kb egy évig nyomjátok titokban, aztán odaállhatsz az ex elé. egy év nagy idő. de addig se legyen pattanásos a homlokod :)
3/3 anonim válasza:
a volt parod egy kocsog volt te meg nagy artatlanul azt irod nem akarod megbantani .. istenem de jotekony vagy
szerintem meg semmi koze hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!